Denne weekend på Kitselas

Denne weekend på Kitselas

Venner og tilhængere vil samles på Kitselas Hall i Thornhill i weekenden for at vise deres kærlighed til en Gitaus-kvinde, der vil repræsentere Tsimshian, Kitselas Nation, Terrace og Northcoast Nightmares ved næste februar’s World Cup of Roller Derby i Manchester England.

Sasheen Wesley, som har fået kælenavnet ‘Bash full’ på grund af hendes hårde slagstil i ruller derby og sin Moncler Outlet genert modstand væk fra rinken, vil være en del af Team Indigenous på verdensmesterskabet.

‘At gå så langt hjemmefra er forbløffende. Jeg er lige vendt tilbage til vores sæson efter at have min søn, hvem er nu et år gammel, og jeg ville aldrig have troet jeg skulle til VM så det er temmelig fantastisk .’

Wesley siger, at hun elsker ruller derby og kalder det en udgivelse for hende.

‘Roller Derby Jeg forklarer, at jeg er’ hjemme hos mig mor på otte børn, og jeg Billige Moncler DunJakke kommer til derby tre gange om ugen, og det er bare noget, jeg kan gøre, der holder af med det hele, så når jeg kommer til skate Jeg tænker bare på skøjteløb og mine øvelser og færdigheder, og det er alt jeg skal bekymre mig om. ‘

Men Northcoast Nightmares holdkapten Janelle Fortin siger, at Sash er en inspiration for alle.

‘Hun er virkelig dedikeret, jeg ved, at hun studerer derby uden for derby sandsynligvis mere end nogen af ​​os hun er meget dedikeret, hun har også fået de fleste af hendes børn involveret i derby også jeg ved, at vi kunne spørge hende om noget, og hun ville være villig til at hjælpe os ud eller hjælpe nogen ud. ‘

Denne weekend s Send off Festiviteter begynder lørdag kl. 17 på Kitselas Hall, og hendes veninde Lynn Parker siger, at det kommer til at være noget særligt.

‘Den traditionelle afsendelse fejring er unik fra noget andet, det er her, hvor en atlet forlader deres hjemby for at repræsentere deres lidenskab, som i dag er ruller derby, og vi’ kommer til alle sammen og har Sasheen ’s tilbage.’