Dental studerende ’skæbne vanskeligt at beslutte

Dental studerende ’skæbne vanskeligt at beslutte

Der opstod noget mandag, da jeg gik forbi politiets krydsere på Dalhousie campus og flyttede gennem de 300 studerende, Billige Moncler Outlet der blev samlet foran en af ​​skolens ældste bygninger.

Jeg gik til Dal. Min hukommelse er, at den første dag i en ny akademisk term normalt blev skudt igennem med den slags spænding, at kun en 20 år gammel med alt derude foran dem virkelig føler.

Derfor står der midt imellem den mest kvindelige placard-vinkende folkemængde, hvis chants of hey, ho, ho, misogyny er nødt til at gå uden tvivl sikret Dalhousie for alle de forkerte grunde igen medførte, at de nationale nyhedsudsendelser hjalp mig til at tænke mig: måske nogen skal gå

Det giver mig ingen fornøjelse at sige dette, fordi der ikke vil være nogen lykkelig slutning på denne triste historie.

Derfor, som præsident Richard Florizone indrømmede på en pressekonference mandag, har universitetet bragt tungtvejende juridisk rådgivning og uden tvivl rådgiver offentligheden om at støtte skaden.

Fakultetet er oprørt. Store navn alumni vil have handling.

I lighed med det præsidentlige løfte om genoprettende retfærdighed, meddelte mandagens meddelelse om, at de 13 medlemmer af den kontroversielle mandlige Facebook-gruppe blev suspenderet fra tandklinikarbejde, bare syntes at vække raseriet i mange kvarterer.

Vi nåede det punkt, hvor ingen ønsker at høre om en retfærdig proces længere. Forvaltningen forstår helt sikkert, at i vinteren 2015, i denne by, der allerede er kendt for sagaen Rehtaeh Parsons og pro date raps chanting studerende ved Saint Mary University, vil denne historie ikke forsvinde.

De ville også vide noget andet: at et moderne universitet er på mange måder tættere på et klankende, hissende selskab, der ejes af aktionærer, der hylder for overskud, end det er til Platons symposium.

Det handler om churn på et tidspunkt, hvor universiteter overalt er scrambling for studerende.

At være kendt over hele landet for tandskole kontrovers snarere end avanceret forskning eller en Billige Moncler DunJakke legion af kandidater, der sætter verden i brand, er noget, Dalhousie simpelthen har råd til en hel masse grunde, herunder at 65 procent af indskrivningen er kvinde.

Den samme slags begrundelse kan have haft noget at gøre med Colin Dodds-meddelelse i kølvandet på datoen for voldtægtsbekæmpelsen, at han vendte tilbage til klasseværelset efter hans tredje valgperiode som præsident for Saint Mary ender i sommer.

Jeg foreslår ikke på nogen måde, at Florizone, en mand så rystet af tandskolesituationen, at han græd over det under en tv-pressekonference, eller Dal dean of dentistry, Dr. Thomas Boran, er skyld i denne situation, der kræver visdom af salomon

Jeg ved bare, at i virksomhedssituationer som dette, når større skadekontrol er undervejs, finder den hurtige løsning ofte en faldende fyr for at tage skylden.

I dette tilfælde ville det være en skrigende skam. Især når der kunne være en anden måde.

Florizone sagde mandag, at universitetet ikke har været i kontakt med advokater, der repræsenterer nogen af ​​tandlægerne. Det taler grund til at tro på, at nogen af ​​dem, på grund af at trække i et par hundrede tusind dollars om året, endnu ikke er blevet advokat.

For alt, hvad jeg ved, har Dal ikke retlige midler til direkte udvisning. Og omkostningerne ved at miste en retssag, der ville lade skolen være ansvarlig for tandlægerne i morgen millioner i tabt indtjening, kunne opveje skaden, som hele dette rod gør for fremtidige kapitalkampagner.

En ting ser ud til at være sikker på denne lemand: udvisning af Dalhousie 13 ville tvinge eleverne til sig selv, hvis de valgte at anlægge sag mod skolen.

Det ville være svært at være glad for dette. Florizone sagde mandag, at suspensionerne blev forsinket, fordi universitetet havde fået troværdige rapporter om, at nogle af mændene i kontroversens centrum havde risiko for selvskade.

Intet er ret så trist som et ungt liv gået af skinnerne. Som far til to, er forestillingen om et af mine afkom, der betaler en så stor pris for nogle dumme tanker og ord, for smertefuldt at overveje.

Men hvis de pågældende Facebook-kommentarer vedrørte jøder, homofile eller afrikanske Nova Scotians snarere end kvinder, ville vi heller ikke have denne diskussion.

Så måske skal Dal bare gøre noget andet: fortæl os hvem i klubben var virkelig ansvarlig for de offensive kommentarer, og som lige var med i gruppen en dag og straks glemte det.