Dentalabcesser kan stave store problemer for syge

Dentalabcesser kan stave store problemer for syge

Dentalabcesser er et almindeligt problem landsdækkende. Undersøgelser viser, Billige Moncler Jakke Dame at dentalabcesser resulterer i hundredtusindvis af besøg i beredskabsafdelinger hvert år, hvor mange af disse patienter bliver optaget på hospitalet til behandling.

Vi talte til to mid-state tandlæger for at finde ud af, hvad der forårsager disse abscesser, hvordan de behandles og hvilke længder vi kan tage for at forhindre dem i at ske.

Hvad er en dental abscess?

en bakteriel infektion, der generelt skyldes en inficeret tand, en forfalden tand eller en smittet tyggegummi eller knogleområde i kæben, sagde Brice Arndt, en tandlæge hos Camp Hill Tandlæge i Hampden Township.

Typer af dentale abscesser

er primært to dentalabcesser, Moncler Outlet vi bekymrer os om, at den periodontale og perioapiske. De kommer fra to forskellige typer infektioner, sagde Tammy del Sol, en tandlæge og ejer af Colonial Dental Group i Lower Paxton Township.

En tand eller periapisk abscess opstår, når pulpen inden i tanden er inficeret og sker, når tandnerven er død eller døende. Abcessen fremstår ved spidsen af ​​tandroten og kan sprede sig i den omgivende knogle. Venstre ubehandlet, hvad der kan starte som et lille hulrum kan udvikle sig til større tandbortfald. det forfald vil blive som Pacman. Det holder munching på ting. periodontal abscess er en infektion, der opstår, når fastgørelsen omkring tanden har en infektion på grund af en perio sygdom.

Ved almindelig tandforfald kan små hulrum føre til store problemer, hvis de går ubehandlet. Når bakterierne kommer til tandens rod, kan infektionen tage fat hurtigt.

Alder kan også spille en rolle i tandbarken.

nogle sjældne tilfælde, især når vi bliver ældre, sker der som om vi får hærdning af vores arterier, nerverne i vores tænder kan de begynde at falde, ’siger Arndt. ‘Nogle gange kan vi få hvor der ikke er nok blodtilførsel til tanden, og så begynder nerven at gå dårligt. Du kan få en dental abscess på den måde. Et traume en tand kan bryde eller chipe og tillade bakterier at komme ind i tandkonstruktionen eller selve traume kan skade roten.

tegn og symptomer

Når det kommer til tegn og symptomer på en tandbryst, er der flere spor, der kan fortælle dig, hvornår man skal ringe til din tandlæge. Smerter er måske ikke et pålideligt tegn.

kan have smerte eller ikke have smerter, når du har en absces, sagde Arndt.

Mange gange opdages en smertefri abscess ved rutinemæssige X-stråler. De kan ofte være forårsaget af gamle traumer som et slag i munden, mens du spiller sport eller endda en stor påfyldning. afhænger af sværhedsgraden af ​​den tyggegummiabsesse. Hvad du skal gøre der er, hvis der er en tyggegummi abscess, du faktisk laver et snit i tyggegummien, du skubber tandkødet tilbage, du renser det smittede væv ud, skylder det ud med antibiotika og derefter genplacerer du tyggegummiklappen, sagde Arndt .

Tandrotens overflader ville blive skaleret og planet under tyggegummelinjen for at hjælpe det helbrede.

Rotkanalterapi

I tilfælde af periapisk abscess anbefales rodkanalbehandling ofte til at redde tanden. En endodontist eller en almindelig tandlæge fjerner den syge masse og renser tandkanalerne ud.

ikke tager rod ud af tanden, tager vi ikke roten ud af tyggegummi inde i midten af ​​rødderne, der er en lille nerve, at derinde tager vi det ud og steriliserer dette område, sagde Arndt.

Tanden og rodkanalerne bliver derefter fyldt og en krone er placeret oven på tanden. tand er kompromitteret, den er temmelig svag, og vi skal fortsætte og sætte denne dækning over tanden for at hjælpe den være solid, sagde Arndt.