Denton bureau arbejder hårdt for at bringe bookinger til nyt kongrescenter

Denton bureau arbejder hårdt for at bringe bookinger til nyt kongrescenter

I de sidste 12 år har Dana Lodge været den eneste persons salgsafdeling for Denton Convention Visitors Bureau, der Billige Moncler Outlet har overordnet overbevisende virksomheder og organisationer, at Denton er det rette sted for en konference eller komme væk. Hendes arbejdsbyrde har svulmet så meget, at Denton CVB hyrede to flere fuldtidsansatte.

Det nyåbnede Embassy Suites by Hilton Denton Convention Center øger byens kapacitet til at være vært for møder og konventioner, hvilket betyder, at Lodge og hendes hold nu har hele staten til at scour for potentielle grupper til værtværdier i Denton.

Missionen har ikke ændret sig fundamentalt, men kongrescentret gør Denton mere tiltrækkende til de mennesker, der planlægger disse sammenkomster. Det betyder forberedelse og forskning, der går ind i hvilke grupper Denton CVB skal forsøge at nå, er mere omfattende, fordi Denton nu konkurrerer med statewide destinationer som Austin, Dallas, Houston og San Antonio til årlige arrangementer.

Ingen med Denton CVB ville sige, hvilke organisationer der allerede har booket det nye kongrescenter for deres begivenhed. Denton CVB vicepræsident Kim Phillips sagde konventionsplanlægning er en konkurrencedygtig industri, og ved at afsløre en kunde vil Embassy Suites og byen risikere at miste forretninger til en anden kommune eller kongrescenter.

Der er en hel industri udelukkende baseret på konventioner. Nogle organisationer og virksomheder har deres egen mødeplanlægger, en person, hvis arbejde det er at finde en levedygtig placering med den rigtige størrelse og atmosfære for arrangementet. Andre ansætter professionelle planlæggere til at gøre alt for dem. De første ansigter, de ser, er af folkene på Denton CVB.

Texas, med sine mange store byer, præsenterer mødeplanlæggere med en række steder til arrangementer. Indtil nu kiggede de sjældent til Denton som en mulighed.

‘Vi har aldrig været en møder destination,’ Lodge sagde.

Før kongrescentret var lige åbent, begyndte Denton CVB en mere robust operation for at fange disse travle mødeplanlæggers opmærksomhed i løbet af kort tid. Det består af at undersøge for at bestemme, om Denton kunne være en match for organisationens behovsstørrelse af mængden, antallet af værelser, hvilken form for underholdning og en kortfattet præsentation og salgsplads.

Meget af præsentationen sker ved mødet planlægning messer, som den årlige Southwest Showcase Trade Show i Austin. Lodge og andre fra Denton CVB deltog netop i showcase sidste måned. Det er hvor mødeplanlæggere, bypersonale og hotel- og kongrescenterrepræsentanter mødtes for, hvad Lodge beskrev som ’speed dating’ korte informationssessioner rettet mod mødeplanlæggere at finde en god kamp for deres ledere eller kunder.

Charles Gallatin, Southwest Showcase Conference Director, sagde mellem 600 og 700 mødeplanlæggere og besøgsrevisorrepræsentanter deltager i arrangementet hvert år. Han kaldte det til ‘en konference for folk, der sat på konferencer.’

Der er informationssessioner om aktive shooter evakueringer, om håndtering af store folkemængder og andre relaterede emner. Og så meget på samme måde folk ser rundt om et auto show på fancy biler, kan mødeplanlæggere blande sig gennem expoområdet for at lære om potentielle møde- og konventionssteder.

‘Alle [bureaurepræsentanterne] konkurrerer om opmærksomheden og forretningsplanlæggerne,’ sagde Gallatin.

Før disse møder ansigt til ansigt, ved Denton CVB-medarbejdere, hvilke mødeplanlæggere de vil forsøge at sælge til, fordi der er et kort tidsrum, skal bureauet nippe ned på en organisations møde. Det vil gerne vide, om en gruppe bevæger sig rundt staten eller forbliver på ét sted. En metode, som Denton CVB bruger, er, hvor mange mennesker der kommer til Denton? En anden er en gruppes ‘pick up rate’, som måler, hvor mange mennesker fysisk optræder i forhold til, hvor mange der blev projiceret til deltage.

Planlægning af en konference eller mødested begynder normalt år i forvejen. Det er derfor, at Denton CVB allerede taler om bookinger i 2024. Gallatin sagde, at de fleste grupper allerede ser tre til fem år på forhånd.

Han har set andre byer i hele staten, som styrker deres aktiviteter i konventionsbranchen efter åbningen af ​​et Embassy Suites / Convention Center. San Marcos har også bygget et af disse hoteller og kongrescentre, og embedsmændene havde bedre held til at tiltrække mødeplanlæggere til Central Texas byen. Gallatin sagde San Marcos paralleller Denton i den henseende.

Det handler ikke kun om Embassy Suites, sagde Phillips. Lodge og hendes hold bruger sikkert Embassy Suites som et værktøj, men de sætter også potentielle besøgende på de andre hoteller på tværs af byen.

‘Vores mission er at bringe forretning til Denton, Billige Moncler Sale der gavner alle,’ sagde Phillips.

FUNKTIONEREDE FOTO: Embassy Suites by Hilton Denton Convention Center for nylig åbnet, og Denton Convention Visitors Bureau arbejder hårdt på at booke møder og konventioner. Jake King / DRC