Denton Hubert Laurie Brown

Denton Hubert Laurie Brown

Det er med stor sorg, at vi annoncerer overgangen af ​​Denton Hubert Laurie Brown, 71, Southampton, NS mandag den 22. januar 2018 på Cumberland Regional Health Care Center med sine børn og søster og svoger ved hans side.

Denton var en meget hård arbejdstager hele sit liv. Fra en ung alder havde han pligt til at oplyse brændeovnen i skolehuset i South Brook før klasser begyndte. Efterhånden som han gik, loggede han, havde sin egen dumpvogn, og hans sidste beskæftigelse Billige Moncler Sale inden pensionen var hos Department of Transportation i tyve år; køre sne plov, som han elskede, om vinteren og besætning på sommeren.

Han høstede også blåbær, havde sin egen store grøntsagshave og i sin fritid går på danser på lørdag aften med mor.

Far satte en modig Billige Moncler DunJakke kamp med KOL i flere år, og lige til ende holdt det altid håb om, at der stadig var bedre dage frem.

Han efterlader at sørge, hans kone i næsten halvtreds år, Linda (Slack); datter Margaret (Tim Chapman), søn Jamie (Amanda) Brown; børnebørn Ashley (Brian) Longshaw, Avery LeBlanc (Adam Rideout), Kennedy, Brett, Jerry og Violet Brown; søster Helen Smiley (Ivan Hachey); bror Robert (Linda) Brown; niece Michelle Smiley; nevø Brian (Melanie) Smiley; to store nevøer; tre tanter Joan (Bruce) Crowe, Mary Anne Fickes og Dorothy Harrison; flere fætre.

Han blev forgænget af i love Arthur og Berdeana Slack of Oxford Junction, NS.

Arrangementer er under pleje og tilsyn af A H Brown Funeral Home, 5 McFarlane Street, Springhill, (902 597 2361). I overensstemmelse med Dentons anmodning vil hans rester blive kremeret. En privat gravstedstjeneste vil blive afholdt om foråret ved Brown Cemetery i South Brook.