DePape gjorde hård beslutning

DePape gjorde hård beslutning

Det var tidligt i den seneste NHL-sæson, da Winnipeg Free Press offentliggjorde en bog med titlen Back in the Bigs, hvor Winnipeg vandt, tabte og genvandt sit sted i NHL.

Titlen opsummerer bogen temmelig pænt.

En af bogens tidlige sider indeholder et billede af en stor sammenkomst af fans på The Forks, et område nær downtown Winnipeg, der ofte bruges til sådanne festligheder som annoncerer tilbagelevering af NHL.

Og der står lige tæt på forsiden af ​​det pågældende billede en ung mand iført en kasket og en jakke og med en mobiltelefon i den ene hånd. Jakken har et lille Kamloops Blazers logo på forsiden.

Den unge mand er Jordan DePape. På det tidspunkt var han 19 år gammel. En rigtig vinger, han var ikke blevet udvalgt i et NHL-udkast. Og her var han sammen med så mange andre fans velkommen til Jets og NHL tilbage til sin hjemby.

Åh, han havde en drøm!

Med tiden ville jetsne vise interesse for DePape, og han ville spille for deres hold af prospekter ved 2011 Young Guns turneringen i Penticton. Den 14 september 2011 satte en spændt DePape på første gang en jetsuniform og spillede i et 2 0-tab til Edmonton Oilers.

‘Bare se ned på Winnipeg Jets logoet og se fansne i mængden med Jets trøjer, det var ret surrealistisk,’ sagde DePape til Ken Wiebe fra Winnipeg Sun på det tidspunkt.

Blink frem til lørdag aften, da DePape, helt klædt i sort, ikke i modsætning til den sene Johnny Cash, gik ud af Blazers ‘garderobeskab. DePape sagde ikke’ Jeg ’sidder fast i Folsom Fængsel.’ Med et rueful smil og en chuckle sagde han: ‘Ja, jeg skal til en begravelse.’

Og på en måde var han.

Ved du hvor svært det er for en 35 eller 40 eller 45 eller 50 år gammel mand at indrømme, at en drøm er forbi? At det er dødt? At der ikke er noget håb?

Så hvor hårdt skal det have været for en ung mand otte måneder forbi hans 20 års fødselsdag at se i et spejl og fortælle sig selv, at det er over?

Før en Billige Moncler DunJakke dustup med Emerson Etem fra Medicine Hat Tigers her den 10. oktober 2011, da han skiftede sin venstre skulder, havde DePape aldrig haft nogen skulderproblemer. Nu, lidt over et år senere, har begge skuldre afbrudt ham.

Resultatet er, at DePape s drøm døde sent i sidste uge, og han fortalte os om det på lørdag aften.

Da han var 20 år gammel, blev hans venstre skulder blevet rekonstrueret kirurgisk for et år siden, og hans nyligt skadede højre skulder begyndte snart at føle skåret af en kirurgs skalpel, DePape tog den rigtige beslutning. Hans skuldre har fortalt ham, at det Moncler DunJakke er over . DePape har lyttet til udløb efter sine år.

Han har valgt at afslutte sin WHL karriere. Blazerne er 19 5 1 og på toppen af ​​WHLs overordnede placeringer, så prøv at forestille sig, hvor svært det skal være for ham at gå væk. Prøv at forestille sig, hvor svært det skal være for alle, men luk døren om at spille professionel hockey , en drøm, der har levet igennem så mange street hockey spil, så mange spil af shinny og 157 WHL spil. Han var så tæt og alligevel som det viste sig så langt væk.

DePape er moden nok til at indse, hvad der foregår og forstå, at han har brug for en Plan B.

Hvis tingene går ud som DePape håber, vil han få kirurgi, gå på universitetet i Manitoba og tage kriminologi, og derefter gå videre til en karriere som politibetjent.

Hvis hans helbred tillader det, kan han endda spille hockey for Bisons. Ja, der er stadig håb om en professionel karriere, men han ved, at det kun er en glimt.

Diagnostiseret som diabetiker af type 1 i en alder af syv, lod DePape ikke stå i vejen. Han var Manitoba Junior Hockey Leagues årets rookie, da han i en alder af 16 udgjorde 85 point, inklusive 34 mål, i 55 spil med Winnipeg Saints. Han blev udvalgt af Brandon Wheat Kings i tredje runde af 2007 WHL bantam draft. Blazers erhvervede ham tidligt i 2009 10 sæsonen i bytte for fremad Shayne Wiebe.

På lørdag, før DePape informerede sine holdkammerater om sin beslutning og derefter chattede med medierne, underskrev Wiebe en pro tryout-aftale med AHL’s Connecticut Whale.

Søndag, mens Wiebe forberede sig på at praktisere, begyndte DePape og hans far, Trevor, den lange kørsel tilbage til Winnipeg, et kapitel af sønens liv i bagspeilet, den næste på den anden side af forruden.