Deplorables kamp til uafgjort i Berkeley

Deplorables kamp til uafgjort i Berkeley

Min søster i det sydlige Californien ringede til mig søndag aften, fordi hun havde set rapporter om vold i Berkeley lørdag, og hun var bekymret. Jeg vidste i mange år, som hun har, at hun troede jeg kunne have været der.

Nå gik vi til den forskelligt navngivne Provo / Martin Luther King, Jr./Civic Center Park som vi gør på mange lørdage, primært for at købe mandariner på Farmers ‘Market (Brokaw, Gold Nugget, det bedste). Og ja, vi vidste, at Trumpistas ville være der for comic relief, og nej, vi blev ikke skuffede.

Virkelig er der kun en sobriquet der passer til mange på deres hold, ‘deplorables’. Desværre passer det også mange på vores hold. De to grupper, eller i det mindste de, der kom til at ødelægge en kamp, ​​fortjente hinanden. af dem og dybt patetisk.

Bortset fra de sorte kostumer og tæppe masker på nogle af vores bekymringer, har du svært ved at fortælle stammerne fra hinanden, hver havde en bemærkelsesværdig procentdel af mærkeligt indrettede deltagere. Mange mange forskellige grimme tatoveringer. Mindst en mand i et nederdel på hver side . Masser af hårfarve, selvom deres tendens til uvirkelig appelsin og platin, hvor vores løb til blå toner, sandsynligvis ikke fordi de var Dems dog. Fletninger og slipsfarver overalt, begge sider. Motorcykeljakker og støvler til begge dele.

Hver side havde også et rimeligt antal tilsyneladende fredelige bøjler på at opfordre deres kohorter til at ‘være venlige, ikke kamp, ​​spis et stykke frugt’. En selvmærkede bedstemor til Trump blev matchet af en person af samme alder, som jeg anerkendte som en hardcore tilhænger af Berkeley’s Unitarian Universalist Social Justice Committee.

Jeg besluttede, at jeg ikke kunne foretage neutrale rapportering, da den pålidelige, upartiske Bay City News ville levere det til Berkeley Daily Planet, og jeg så Tracey Taylor fra Berkeleyside at snappe billeder. Det viste sig faktisk, at medierne overgik demonstranterne, både profferne med de fancy kameraer og amatørerne med deres celler. Reporterne tog til at interviewe hinanden, for det var ærligt, at det var ret kedeligt det meste af tiden.

Som en ikke-reporter for dagen tillod jeg mig selv at blive interviewet af både italienske og koreanske videospiller, der syntes forvirret, da jeg simpelthen gentog den forsøgte andtrue ACLU / FSM parti linje: Jeg kan ikke lide, hvad de siger, men jeg ‘ Jeg vil forsvare deres ret til at sige det. Ikke til døden troede jeg dog, som jeg gentagne gange havde nødt til at tage afsted, da folk med pinde begyndte at snige og stikke på hinanden.

I mellemtiden dodging nogle ineffektive skirmishes og en slagfist kampe jeg gjorde et forgæves forsøg på at tale en vis forstand i begge sider, ligesom datteren, der var med mig. Bare for sjov begyndte jeg et par samtaler med trumpeterne med knapt husket college russisk for ‘kan du tale russisk’, et tip af hatten til de seneste nyheder om, hvem deres fyr hængte sammen med. De så bare forundret og Billige Moncler Sale endnu mere forundret, da jeg forklarede, hvorfor jeg talte russisk, for tydeligvis havde de ikke hørt om de ting. Det er ikke fyren, de stemte for.

De var, de fleste af de pro Donald demonstranter, en sådan gammel timey Californien crowd. De kom fra den republikanske partis tinhuefløj, tidligere John Birch Society, tørrede op på bærere af bolo bånd, dieharde modstandere af vandfluoridation, homeschoolers, vaccination deniers.

Oh vent. Det kunne beskrive nogle af de anti-Trumpers, der også viste sig. En ven på scenen beskrev hvordan han var gået til Sacramento før valget og arbejdede en blok og konverterede mindst en trompet til en Bernieit. Nogle af disse konverteringer stemte senere for Dr. Jill, en anden vaccinationsgenerator, ikke nødvendigvis et plus for vores team, men meget gamle Cal. Ved 500 skridt var det svært at fortælle dem fra hinanden.

Også på scenen som observatører var ganske mange Berkeley-regulars, som jeg vidste, nogle som mig, der forsøger at tale fornuft til nutsos, med lidt succes. En fortalte mig, at hun havde set en anti Trump-kvinde, der stakkede en pro Trump-kvinde med en paraply. Fru Pro baserede da fru Anti med stangen fra hendes skilt, hvilket forårsagede en lille mængde blod at strømme, som blev mødt entusiastisk af kolleger, som d har bragt bandager.

Begge sider blev observeret med beholdere Billige Moncler DunJakke af peber spray, og nogle på hver side syntes at have været sprøjtet. Black Bloc-hovedet syntes at have røgbomber og cyklisterne til trumpetfjernere, hvor nogle af dem hver gang blev udsat for at skrige publikum.

Vi hentede et par ubehagelige flotte poler, en med negle stikker ud af det, men vi kunne ikke bestemme, om det skulle være et våben eller bare var utrolig dårligt snedkeri.

Mod slutningen af ​​eftermiddagen tog et lille kontingent ud til at marchere rundt om kvarteret. Jeg kunne ikke finde ud af, hvilket sæt startede først, men da de kom tilbage, blev de to grupper blandet og skelnede.

Jeg har ofte været kritisk over for Berkeley Police, men ved denne lejlighed bevilgede de sig beundringsværdigt. De fastholdt en konstant, ikke voldelig uniform tilstedeværelse, der bevægede sig i en linje mod deltagerne, da tingene begyndte at blive omstridte, men som BCN rapporterede, var der kun ti anholdelser og syv mindre skader.

Jeg kan ikke tale med det selv, da vi blev kede meget om 4:30 og bare gik hjem. Rapporter om vold, jeg var glad for at forsikre min søster, var meget overdrevet.