Deployerede tropper fra Minot AFB får hilsen fra præsident Trump

Deployerede tropper fra Minot AFB får hilsen fra præsident Trump

Luftfartsmænd fra den 69. ekspeditionsbombeskadron deltager i et konferencekonference med præsident Donald J. Trump på Al Udeid Air Base, Qatar, den 24. december, vist i dette Air National Guard-billede. Femten luftmænd fra skvadronen, der er deployeret fra Minot Air Force Base, satte ind på opkaldet med præsidenten. Medlemmer af den 69. bombeskvadron ved Minot Air Force Base er deployeret til Mellemøsten i kampen mod ISIS. De vil være der indtil april 2018 tidsrammen. 2. Lt.-servicemedlemmer modtager hilsner fra præsident Trump på Moncler Outlet juleaften. Brig. Gen. Jason Armagost er øverstbefalende for den 379. Air Expeditionary Wing på Al Udeid Air Base, den største ekspeditionære fløj i verden, der støtter Air Force, joint and coalition forces. Han var øverstbefalende for den 5. Bomb Wing på Minot AFB fra juli 2014 juni 2016.AL UDEID AIR BASE, Qatar begejstret for at bringe årstidshilsner på vegne af den første dame og hele vores familie og vigtigst af alt på vegne af det amerikanske folk, præsident Donald J. Trump sagde over videokonference til deployerede servicemedlemmer på juleaften.Airmen fra den 69. ekspeditionelle bomskvadron, der blev anvendt her, deltog i et feriekonferenceopkald med præsidenten den 24. december. Servicemedlemmer fra hæren, flåden, marinkorps og kyst Guard deltog også i videokonferencen med Trump, der ringede fra Mar a Lago, Florida. Trump arrangerede konferencen med deployerede enheder fra alle grenene af militæret for at genkende deres bidrag til kampen og takke dem for deres service, især under ferien. Den 69. Ekspeditionelle Bomb Squadron udvalgt til at modtage Moncler DunJakke et moralopkald fra USA’s præsident er en ægte julegave og en ægte ære, sagde Air Force Lt. Kollega Paul Goossen, den 69. kommandør. føler mig heldig at repræsentere alt luftvåbenudviklet personale, og vi er ydmyget for at få mulighed for så mange fortjenerlige enheder. luftmænd fra skvadronen, som er deployeret fra Minot Air Force Base, North Dakota, satte ind på opkaldet med præsidenten. Gruppen bestod af flyvemedlemmer, vedligeholdere og seniorledere. Den 69. EBS blev udvalgt ud fra flere forskellige indsatte enheder til at repræsentere luftvåbenet på det prestigefyldte opkald på grund af deres mange resultater, mens de serverede her. Det amerikanske hjerte er taknemmeligt for dig og vi beder Gud om at holde øje med dig og holde øje med dine familier, fortalte Trump servicemedlemmerne. De indsatte militære enheder delte deres feriehilsner og kunne stille præsidenten spørgsmål om nuværende og fremtidige operationer. En chance for at høre præsident Trump diskutere nogle af vores topproblemer var en spændende oplevelse. Den 69. EBS ønsker, at præsidenten, hans familie, hans personale og alle amerikanere hjemmer en meget god jul, sagde Goossen.