Deputerede fanget kampe i Kentucky fængsel

Deputerede fanget kampe i Kentucky fængsel

ELIZABETHTOWN, Ky. (WAVE / CNN) Overvågningskameraer fangede to Billige Moncler Outlet retshåndhævende myndigheder, der kæmper i et interneringscenter i Kentucky. Nu er en af ​​de deputerede står over for charges.The video viser Funk afslutte reservationsporten, går mod den anden stedfortræder og kaster hænderne i luften. Stedfortræderen skubber tilbage, og de to mænd ender med at tussling på gulvet. Flere mennesker hopper ind for at adskille dem. Ifølge politiets optegnelser sagde Billige Moncler DunJakke Smith, at han forsøgte at arrestere Funk som følge af en del af scuffle, men den stedfortrædende fangster ville ikke overholde. Så sagde Smith, at han havde sat Funk flere gange. Funk sagde i en erklæring, at han havde en blodig næse, hævet læbe og blå mærker på hånden. Han sagde også, at han nægtede at følge Smiths kommandoer, fordi han ikke forstod hvorfor han blev arresteret. Smith er stadig på jobbet. Funk blev arresteret og truende, modstandsdygtige til arrestation og overfald. Han blev ikke anbragt i fængsel, fordi hans status som fængselsarbejder kunne gøre ham til et mål for indsatte.