der døde som følge af ekstrem forsømmelse

der døde som følge af ekstrem forsømmelse

MILWAUKEE Forældrene til en 14 årig pige, der døde i december som følge af ekstrem børneforsømmelse, kæmper for, hvad der sker med hendes rester, da hendes mor står over for anklager i forbindelse med hendes død. Ifølge loven taber hun ikke forældrenes rettigheder til trods for anklagerne.

Aziyza Ababneh, 37, af Milwaukee står over for fem afgifter:

Ifølge et kriminelt klage blev politiet den 3. december sendt til Froedtert Hospital for en misbrugsklager. 1, pigen var begyndt at ‘kaste’ og ’slobbering’ og hun vidste ikke hvorfor. En læge rapporterede, at barnet var på hospitalet for en hjerneinfektion, sammen med blå mærker til armene, brystet, ryggen og benene.

Da forskerne talte med Abbneh den 3. december, rapporterede hun, at datteren havde ‘begyndt at føle sig syg for tre dage siden og ikke fungerede normalt.’ Hun sagde, at datteren ‘gik langsomt og ikke taler normalt og var langsom at reagere. ‘ Hun sagde, at hun troede, at datteren var ‘doven’. Den 1. december sagde hun, at hun var nødt til at hjælpe sin datter med at blive klædt, hvorefter hendes datter urinerede i bukserne. 2, tog hun pigen og hendes søster til parken og rapporterede, at pigen havde svært ved at gå og faldt op ad trappen, da de kom hjem. Hun sagde, at datteren ikke havde det godt, så hun fodrede sin baby mad og væsker. Senere den dag fandt hun sin datter unresponsive og bad om en ambulance.

Ababneh sagde, at hun ikke har sygesikring og ikke tager hendes datter til hospitalet, så hun ikke vidste, om hun havde kognitive forsinkelser.

En bror til offeret i denne sag fortalte efterforskere den 3. december, begyndte sin søster at føle sig syg den 26. november med det, han troede var forkølet. Han sagde, at hun havde hovedpine og ikke ville komme ud af sengen. På et tidspunkt fortalte offeret sin mor, at hendes hoved stadig var ondt, men Abbneh mente, at det skyldtes de kolde dårlige virkninger. Hendes bror sagde, at han troede, at hans søster var doven, men så bemærkede hænderne skælvede. Han rapporterede, da deres mor blev ked af at hun ikke ville komme ud af sengen, disciplinerede hun hende med en padle. Den 1. december sagde han, at hans søster ikke kunne svare på grundlæggende spørgsmål som hendes navn og den 2. december i parken, ’sad hun bare’ før han i sidste ende blev ude at reagere den nat. Han rapporterede, at der ikke var nogen varme eller rindende vand i huset.

En søster til offeret rapporterede, at offeret blev straffet for at urinere i sengen, to gange ramt af et PVC-rør, der blev beskrevet som en ‘ansigtsklinge’. Hun sagde, at børnene i hjemmet hovedsageligt spiste babymad, nudler eller ris kogt på en varm plade eller komfur brændt med små votive stearinlys, og de ville drikke vand fra et stort badekar i køkkenet og et vandfilter. De brugte babyservietter til at rydde op og havde en ‘compost toilet’ på badeværelset.

Klagen anfører, at boligen var meget kold og meget beskidt, med en stærk lugt af urin i hjemmet. Soveværelset hvor børnene sov var fyldt med åben og uåbnet mad, madlavningspotter og pander, drikkevarebeholdere, tøj, bøger og stabler af papir. En af børnene sov på en deflateret luftmadras med tynde tæpper. ‘Komposttoilet’ var en fem gallon plastspand. Badekarret indeholdt en stor plastbeholder med mulch, der blev brugt som Billige Moncler Sale kattekasse. Der var skraldespand i hele hjemmet og plastikplader anvendt til opbevaring af drikkevand.

Kl. 3 angiver klagen, at et telefonopkald kom ind fra hospitalet, hvilket angiver, at offeret ville have brug for livreddende operation for at rense hjernens infektion, og noget knogle skulle fjernes fra hendes kraniet, og mens lægerne var på taleren , klagen siger abbneh ‘rystede på hovedet nej’ i sidste ende råbte ‘nej’ da hun fik at vide, at hun havde brug for at svare højt. Da det blev forklaret, at barnet kan dø, siger klagen, at Abbneh sagde: ‘Jeg har allerede mistet hende.’ Hun fortsatte med at sige, at hun ikke ville acceptere operationen i løbet af ni minutters telefonsamtale.

Klagen anfører, at offeret i dette tilfælde viste symptomer på en hjerneinfektion i en uge, før behandlingen blev søgt, begyndende med hovedpine. Da der blev søgt efter behandling, var hun ‘uresponsiv, feber og har anfald.’ Nødkirurgi blev udført den 3. december og den 5. december var offeret ’stadig intuberet, beroliget og beslaglagt.’ Klagen bemærker, at ‘forsinkelsen i at søge lægehjælp kunne have resulteret i døden, og det vil resultere i et meget værre resultat for dette barn, end hvis der var søgt lægehjælp rettidigt’ og abbnehs påståede afslag på at acceptere livreddende operation ‘tyder på, at hun ikke længere er Moncler DunJakke villig til at tage ansvar for et kritisk syg barn.’

‘Jeg har ingen følelser. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal føle,’ sagde Michael Krouser, Aminas far.

Michael Krouser tirsdag den 6. februar fortalte FOX6 News from Texas dette tab er smertefuldt på flere måder, og selv i døden er Aminas krop stadig kilden til konflikt.

‘Hun har været i vores morgue siden 10. december da hun bestod. Hun skal have en slags afsluttende hvilested, ikke i vores morgue, ’siger Karen Domagalski, Milwaukee County Medical Examiner s kontor.

Milwaukee County Medical Examiner s kontor

Distriktsadvokatens kontor sagde i henhold til statutten, at en forælder kun mister retten til at afgøre, hvad der sker med hendes barns rester, hvis forældrene er anklagede for mord. I dette tilfælde er Ababneh bebyrdet af børnemishandling.

Uden aftale i sigte sagde embedsmænd med børneforesvarsgruppen ‘Kids Matter’, at en særlig administrator skal beslutte, hvad der er i Aminas bedste interesse.

‘For at noget skal ske, skal der være en enkelt juridisk beslutningstager, der forhåbentlig vil blive udpeget fredag,’ sagde Sue Conwell, Kids Matter.

Ababneh gjorde sit oprindelige udseende i dette tilfælde den 7. december. Hun anklagede sig for ikke at være skyldig til at tælle 3, 4 og 5. Kontantobligationen blev fastsat til 1.500 USD. Hun afstod fra hendes indledende høring den 18. december og påstod sig ikke skyldig.