Der er ingen mangel på mulige kongreskandidater

Der er ingen mangel på mulige kongreskandidater

Republikanerne ivrige efter at vinde tilbage til det 1. kongresdistriktsæde se en gylden mulighed med den demokratiske kongresmedlem Tim Walz, der vælger at køre for guvernør.

Den første distrikts republikanske formand Carol Stevenson sagde, at hun var optimistisk over GOPs chancer for at vinde pladsen, selvom Walz søgte om valg. Det skyldes stort set den republikanske Donald Trumps stærke udstilling og vinder distriktet med 15 procentpoint i November.

‘Bekendtgørelser har altid den fordel, men vi ved også, at demokraterne vil målrette mod dette løb, så vi tager ikke noget for givet. Vi vil arbejde lige så hårdt, ’sagde Stevenson.

Selv før Walz lavede sit guvernørbud på mandag, havde den nationale republikanske kongreskomité meddelt, at den var rettet mod distriktet. Inden for få timer efter Walzs beslutning ændrede Sabato s Crystal Ball sin vurdering for 1. distriktskampen fra ‘Leans Democratic’ til ‘Toss up’.

Mankato-demokraten vandt sædet i 2006 og besejrede den republikanske kongresmand Gil Gutknecht i en valgnatkamp. Han har formået at holde fast på svingstolen siden da. Hans største udfordring kom i november sidste år, da han vandt med mindre end 1 procentpoint over republikanske Jim Hagedorn.

Hagedorn, fra Blue Earth, annoncerede allerede, at han løb igen for sædet. Han nævner sidste valgs nære løb som bevis, at han kan vinde det sydlige Minnesota-distrikt.

‘Jeg tror på grund af det arbejde, vi indfører, og fordi vi kom så tæt i det sidste valg, nyder vi ikke kun organisations- og navne-ID, men også vi bygger støtte i det republikanske parti siden valget, især økonomisk støtte’ han sagde.

Dette er Hagedorns fjerde runde for sædet. Han løb uskadeligt i 2010 for GOP-godkendelsen og faldt ud. I 2014 besejrede han GOP godkendt kandidat Aaron Miller i den primære men tabte i valgvalget.

Masser af republikaner interesseret

Men med Walz ud af løbet, udtrykker flere andre republikanere interesse for et muligt løb. Miller, der er formand for det republikanske parti i Olmsted County, sagde, at han har overvejet et andet løb til sædet. Han sagde, at hans beslutning aldrig handlede om, hvorvidt Walz kørte, men snarere om det var en god tid for sin familie. Hvis en anden stærk republikansk udfordrer hopper ind, sagde Miller, at han måske vælger ikke at løbe. Han Billige Moncler DunJakke er bekymret over, at Hagedorn er den eneste republikanske løsning.

Også åbent for et løb er Rochester GOP Sen. Carla Nelson. Snart efter at Walz annoncerede, at han løb for guvernør, sagde Nelson, at hun begyndte at ringe op fra folk, der bad hende om at overveje at hoppe ind. På dette tidspunkt sagde hun, at hun er fokuseret på sit senatarbejde, men er åben for ideen.

‘Jeg lytter. Jeg lytter til bestanddele, venner på tværs af det første distrikt, der beder mig om alvorligt overveje at køre, ’sagde hun. ‘Mens jeg ikke var interesseret, da jeg blev spurgt om det for to eller tre år siden, kunne jeg være nu.’

Sen. Jeremy Miller, R Winona, løser heller ikke en mulig løbe. Han kaldte kongresmedlemmets beslutning om Moncler DunJakke at køre for guvernør en ‘game changer’. Han understregede, at han på dette tidspunkt koncentrerer sig om sit arbejde i senatet.

‘Jeg’ er ikke klar til at sige ‘Ja, jeg kører’ eller ‘Nej, jeg’ kører ikke. ‘ Det er meget at tænke på, og jeg er ikke klar til at træffe en endelig beslutning på dette tidspunkt, ’sagde Miller.

Rep. Nels Pierson, R Rochester, sagde han også er åben for et muligt løb. Pierson har tidligere fungeret som Gutknechts kampagneleder i 2004 og 2006

‘Det er noget, jeg snakker lidt til min familie om. Det er bare en begyndende samtale,’ sagde han.

Også ikke lukke døren til et muligt løb er Rochester GOP Sen. Dave Senjem. Fordi det er et bredt åbent felt, sagde Senjem, at det mindst er værd at overveje.

‘Det er en mulighed, at man ikke bør sige nej til højre for flagermus,’ sagde Senjem.

Demokrater gear op for at forsvare sæde

I mellemtiden siger demokrater, at de er fast besluttede på at holde sædet blåt. Den første distriktsformandsdirektør Debra Hogenson sagde, at hun er opmærksom på to kandidater, der i høj grad overvejer et løb, og der er også potentielle andre, der kan komme ind i løbet. Hun nægtede at give nogen navne.

Hogenson sagde, at hun tror, ​​at demokraterne kan holde sædet i 2018. Hun bemærkede, at Trumps valg har bidraget til at fremkalde progressive.

‘Det er et spørgsmål om at gøre et meget bedre arbejde med at forklare, hvordan den demokratiske plan for større Minnesota er en af ​​velstand. Hvis vi har en stærk fighter som kandidat, der kommunikerer så godt og forklarer det godt og er villig til at kæmpe hårdt for dette sæde, tror jeg, vi har en meget god chance for at holde sædet, ’sagde hun.

Flere DFL kilder nævnte tidligere St. Peter Rep. Terry Morrow som en mulig kandidat. Morrow har senest tjent som Walzs kampagneleder. Morgen svarede ikke på en anmodning om kommentar.

‘Jeg har fået nogle mennesker til at spørge mig om det, og jeg ville overveje det,’ sagde han. ‘Når det er sagt, er jeg meget, meget stolt af at være min tjenestegren i statens senat.’