Der er stadig mere arbejde fremad

Der er stadig mere arbejde fremad

At vokse op i en lille by har sine fordele og ulemper, afhængigt af hvem du spørger. Men hvis du spørger mig, mine søskende eller min far, der stadig bor i huset, voksede vi alle sammen, der er intet andet end upside.

I South Dakota voksede op i en lille by, som hjalp med at forme, hvem jeg er, og den lagde grundlaget for de muligheder, jeg har haft i mit liv. Visst, Murdo havde ikke indkøbscentre, forlystelsesparker eller biografer, men det var en del af hvad gjorde det til et godt sted at vokse op. Det ville være en underdrivelse at sige, at vi levede små, men vi drømte altid stort. Og hvis jeg kunne gøre det hele igen, ville jeg ikke have det på nogen anden måde.

Takket være min mor og far lærte mine søskende og jeg at elske at læse, musik, sport og de store udendørsaktiviteter gør det stadig i dag. Deltager i en Billige Moncler Sale lille skole i en lille by betød, at jeg ikke havde problemer med at være i band og kor eller lave basketball, spor eller fodboldhold. Jeg var ofte i stand til at deltage i mere end en klub eller sport ad gangen, hvilket var en luksus, som ‘big city kids’ ikke altid havde. I dag er mit trepunktsslag endnu bedre end min sangstemme, men jeg gætter nogle ting ændres aldrig. At være din senator er mere end en jobtitel for mig. Derfor er jeg meget stolt af ikke kun at være senator fra South Dakota, men vigtigere er senatoren for South Dakota og de mennesker, der kalder det hjem.

Vi har gennemført mange store ting for South Dakota i Senatet i løbet af de sidste to år. Som formand for Senatet Commerce Committee ledte jeg vejen til kritiske jernbane reformer, der vil hjælpe med at løse store efterslæb som den, der pressede sydd Dakota økonomi i 2013 og 2014. Moncler DunJakke Jeg spillede en integreret rolle for at få den første langsigtede motorvejregning på næsten et årti til præsidentens skrivebord, som vil hjælpe landbrugsproducenter, afskibere og forbrugere. Og som formand skrev jeg en omfattende transport sikkerhedsregning, der vil hjælpe med at beskytte luft rejsende i South Dakota og rundt om i landet. Jeg kunne liste mere, men det eneste vigtigere end hvad vi har kunnet opnå i en relativt kort periode er det betydelige arbejde, der ligger foran os.

Som mange South Dakotans kan attestere, slutter arbejdet aldrig på gården eller på ranchen. Det slutter heller ikke i Washington. Landets økonomi er svag, og den vokser ikke hurtigt eller stærkt nok. Obama-administrationens overtagelse af nationens sundhedssystem er svigtende, og skattekoden er kompliceret og forældet.

Der er altid mere arbejde at gøre, og jeg er ude for udfordringen. Som din senator vil jeg altid kæmpe hårdt i Washington, fordi jeg er inspireret af, hvordan du fortsætter med at kæmpe her i South Dakota for de værdier, som vi alle tror og deler. Du er hvad der gør South Dakota det bedste sted at bo, arbejde og rejse en familie. Der er ingen vej rundt om det.