der taber i ny skattepakke

der taber i ny skattepakke

HomenewsHeadlinesArkansas mand beskyldt for sexhandel er i fængsel efter at være blevet fundet i BismarckND mand, der havde voldelig gunbattle med Bismarck politiet i standoff får livFired state IT-tjenestemand taler om MNLARS computersystemRules tilføjer gennemsigtighed til ND olie royalty erklæringer få endelig OKPresident Kennedy undskylder for enhver riftsweathersportsHeadlinesSports Søndag 11. marts: Curling Nationals kommer til FargoSports søndag 11. marts: Klasse B Boys basketball previewSports Søndag 11. marts: Century rallies at slå Mandan i klasse A piger mesterskabSports Søndag 11. marts: Century bryder igennem med klasse A Boys mesterskabDeKok vandt lade kræft stoppe ham fra coaching sporten han elsker businessHeadlines Supermoms NDSU officielle deltager nationalt arrangement ND MDU Resources fejrer milepæle Kan store sojabønner overskride majs i foråret? Store elbrugere har egen ide til at opfylde fremtidens energibehov i Minnesota. På spørgsmålet er tre øverste ledere fra Essentia Health leave stafffeat ureHeadlinesWhat går rundt: Trichomoniasis og hånd-, mund- og mundesygdomCalifornia vildbrændte synlige fra det ydre rumSUBMIT DIN HOMETOWN STARS! Tilbage til skolen: Er forskole værd at koste? Tilbage til skolen: Doktor advarer lokale forældre til atleter om hjernens traumaradioHeadlines970 WDAY on Demand Rob (re) Port 970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show FM Diversion, Pensionering, Aaron Greterman, ‘Flydende Kokain’, Jim Fuglie, George Sinner, Clay Jenkinson970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show 3/9/18 970 WDAY On Efterspørgsel: Mike McFeely Show 970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Pickup Træk Crash, Officer Involveret Skydning, Grilling Opskrifter, Jay New Motors Show, Shane Tibiatowski, Fairway Independent Mortgage

TV noteringWDAY dealschannelsMore Topicswhere for at se WDAY xtra

Da præsident Donald Trump underskrev den nye skattereformpakke i lov den 22. december, var det første opkald til mange landmænd og ranchere for deres revisorer med en lang række spørgsmål.

Svarene er for mange afhængige af deres landbrugsstruktur, størrelse, indkomstudsigter og forretningsmål. Agri Pulse spurgte producenter fra hele landet, hvordan de betragtede den nye lov, officielt kendt som ‘The Tax Cuts and Jobs Act.’

‘Alt i alt ser det ud til, at min skatteregning skulle falde,’ siger Iowa Soybean Grower April Hemmes. ‘Men jeg ved ikke, om det er takket være præsident Trump og hans skattereform eller lavere råvarepriser.’

Mens Hemmes og de fleste producenter vi talte til var positive, er der stadig en vis usikkerhed og bekymring over de langsigtede udsigter. Her er hvad vi lærte:

‘Små familie C-virksomheder med beskedne indkomster er store tabere,’ siger Gordon Stoner, en bonde i Montana, der også er formand for National Association of Wheat Growers.

Men South Dakota famer Scott VanderWal siger, at skattereformen ‘vundet’ har stor indflydelse på os, ’selvom hans gård siden 1970 er et c-selskab.

‘I rigtig gode år som 2007 2013 ville den faste sats på 21 procent have været meget hjælpsom og forhåbentlig vil være igen,’ siger VanderWal, som fungerer som præsident for South Dakota Farm Bureau og vicepræsident for American Farm Bureau Federation. ‘I den nuværende situation, hvor nettoindkomsten er ret lille, kan vi endda se en lille stigning i afgiften på grund af den laveste sats på 15 procent på op til 21 procent.

‘Det er dog vigtigt at bemærke, at 93 procent af gårdefilen under den enkelte kode og de lavere satser med bedre intervaller vil være nyttige for de fleste gårde,’ påpeger VanderWal. Og Moncler DunJakke som medarbejdere i familiemæssig landbrugsvirksomhed vil de lavere tilbageholdelsesrenter have en virkning hurtigere end senere.

Med overskudsgraden presset, har det ikke været en prioritet for mange landmænd og ranchere at søge efter skatteafbrydelser.

‘Skattelettelser hjælper kun, når du rent faktisk har indtægter, der lægger i dig i et skattebetalende scenario,’ påpeger Mark Watne, præsident for North Dakota Farmers Union. ‘I øjeblikket er det svært at projektere overskud med lave råvarepriser.’

Han siger, at ‘bondeprogram støtte er meget vigtigere på nuværende tidspunkt for at sikre gårde kan fortsætte med at operere’, og på trods af forsikringer fra kongresledere, at landbrugsregning udgifter ikke vil blive skåret, er Watne ikke så sikker.

‘Det store problem vil være på mængden af ​​vækst i økonomien og mængden af ​​stigning i gælden. Hvis de tidlige fremskrivninger er korrekte på $ 1 billioner til $ 1,5 billioner af øget gæld, kan dette have en stor indflydelse på vores evne til at skrive en farm bill ‘, siger Watne.

Generelt vandt lovgivere høje karakterer fra producenter for fortsættende kontante regnskaber, fradrag for fast ejendom og personlige ejendomsskatter på landbrugsvirksomhedsaktiver, og sektion 1031 som formelle udvekslingsfradrag for bygninger og jord. Ligesom venlige udvekslinger vil ende for udstyr og husdyr.

Wingo, Kent., Sojabønderbonde Davie Stephens, der også fungerer som vicepræsident for den amerikanske sojabønneforening, er enig i, at de nye bestemmelser for afdeling 179 små forretningsomkostninger og bonusafskrivninger vil ‘virkelig hjælpe’.

Den nye lov øger permanent mængden af ​​udgifter, der kan fratrækkes i henhold til afsnit 179 til $ 1 mio., Og øger det udgiftsniveau, hvorfra fradraget begynder at udfase til 2,5 mio. Den nuværende fradrag er begrænset til $ 500.000, med fradraget begynder at udfase til $ 2 millioner.

Både Stephens Billige Moncler Sale og VanderWal applauderede for at fordoble skattefritagelsen og fortsætte med at blive styrket og fjerne en mindre bekymring over ejendomsskatplanlægning for mange producenter og deres arvinger. Den nye lov fordobler skattefritagelsen til 11 mio. USD pr. Person.