Derek Edwards klar til at kildre sjovben 1. april

Derek Edwards klar til at kildre sjovben 1. april

Derek Edwards bringer sit nye show ‘Alls I’ siger ‘til Confederation Center of the Arts i Charlottetown den 1. april og til Harborfront Theatre i Summerside 2. april.

Da jeg talte med ham tidligere i ugen, sagde komikeren, at han håber showet vil give en modgift mod nogle af de negative nyheder, som vi har hørt, især fra USA.

A: ‘Det er ikke, hvad de’ griner på, det er de de griner på. Tag for eksempel Doug Stanhope og Bill Burr, to af de fantastiske kunstnere, jeg har set de seneste par måneder. De bringer med dem, hvad bagagen er på deres mening på det tidspunkt. Den aften var det et (bestemt) nabolagsbro af Boston og skydiving. Og folk (i publikum) kom lige på toget med dem og havde en Billige Moncler Sale god chuckle. Det giver os altid, almindelige tegneserier, håber at med nok salgsmateriale, hårdt arbejde og polsk får vi en grin til sidst.

Q: Hvad inspirerede du, en indfødt i Timmons, Ont., At komme ind i komedie for næsten 30 år siden?

A: ‘Alle, der kommer til deres egen, har en varm nat på et køkkenfest på et eller andet tidspunkt. Du er ved at stå ved siden af ​​køleskabet, der sker et par revner. Alle griner. Nu har du fået en smule af opmærksomheden. Og du føler dette vidunderlige behagelige tæppe af komfort. Jeg er sikker på, hvad der lokker så mange tegneserier ind i tanken om, at det ville være en pæn måde at forsøge at lave husleje på. ‘

Q: Hvad er dine tanker om touring?

A: ‘Positivt talende, jeg glæder mig til at vende tilbage til øen. Jeg har gode minder om at udføre i Charlottetown og Summerside. ‘

Q: Hvad er dine forbindelser til Prince Edward Island?

A: ‘Jeg tilbragte 18 somre på Prince Edward Island, jeg har også slægtninge og lovgivninger der. Vi opholdt sig i Seven Mile Bay og i løbet af tre år så jeg på, at Confederation Bridge blev bygget. Det var en slow motion type af ting. oplevelser?

A: ‘Jeg tog en kajak ud under (Confederation) bridge en gang. Det var skræmmende, især lyden af ​​transportvogne (rumbling) overhead. Men det var også sejt også. Jeg elskede også at deltage i de nationale baseball mesterskaber i Summerside Jeg har også aldrig lugtede en bedre lugt end Bun King Bageri. Så der er tusindvis af grunde til at komme tilbage, og jeg er nødt til at komme tilbage, og jeg kunne ikke være lykkeligere. ‘

Hvis du går:

I Charlottetown, billetter til Derek Edwards ’show’ Alt jeg siger Billige Moncler Sale ‘er tilgængelige på Confederation Center Box office eller ved at ringe 902 566 1267 eller 1 800 565 0278, gratis.