DeRozan hjælper Raptors med at slå Nets i OT efter Lowry ondt

DeRozan hjælper Raptors med at slå Nets i OT efter Lowry ondt

NEW Billige Moncler Outlet YORK (AP) DeMar DeRozan scorede 35 point, inklusiv et tre point-spil med 26,1 sekunder tilbage i overarbejde, og Toronto Raptors skød en sen skade på Kyle Lowry for at slå Brooklyn Nets 114 113 på mandag aften.

Raptorsne tabte en 10-punkts bly i de sidste 4 1/2 minutters regulering og tabte derefter Lowry efter et hårdt fald i OT, men vandt i det mindste spillet, ligesom de altid gør imod nettet.

Toronto slog Brooklyn for den tiende lige tid og vandt sin femte i træk samlet.

Jonas Valanciunas havde 21 point og 13 rebounds for Raptors. Lowry sluttede med 18 point og 11 assisterede, men måtte bæres af banen efter landing på hans lavere ryg, mens han gik for en rebound.

Spencer Dinwiddie scorede en karriere høj 31 point for nettet, men hans vilde skud på en sidste kørsel gik over bagbordet.

Lowry havde en runde på syv lige Toronto point for at holde en behagelig føring for Raptors mest af fjerde kvartal. Men pludselig blev netene varmt fra 3 point, og i sidste ende bandt det til 107 på Allen Crabbe s kørsel til kurven med 9,7 sekunder tilbage. Han blev skadet på leget og måtte være hjulpet af gulvet.

Nets: DeMarre Carroll blev holdt ude efter at have skadet sit højre knæ på den Billige Moncler DunJakke endelige besiddelse af Brooklyns tab til Boston i lørdag, men coach Kenny Atkinson sagde netene var heldige, at skaden ikke var værre. 1. DeRozan vandt også prisen for ugerne den 13. november 18 og december. Hverken Russell eller Atkinson vidste, hvornår startvagten ville være klar til at spille for netene, men Russell var bare glad for at deltage i det, han sagde var en hård første praksis efter at have savnet de sidste 26 spil.