Deschutes Brewery Recognized in OUTSIDE s bedste steder at arbejde 2017

Deschutes Brewery Recognized in OUTSIDE s bedste steder at arbejde 2017

Deschutes Brewery er blevet udvalgt som en af ​​OUTSIDEs bedste steder at arbejde 2017. Bryggeriet er blevet placeret på listen i fire ud af de seneste fem år baseret på en arbejdspladskultur, der opfordrer alle medarbejdere til at have en stemme og en direkte indvirkning på virksomhedens succes.

‘Vi er en familie og medarbejder ejet virksomhed, så hver eneste person på teamet arbejder hårdt hver dag for at bidrage til vores succes, mens de holder sig tro mod den kultur, som vi har værdsat de seneste 29 år’, siger Michael LaLonde, formand og administrerende direktør af Deschutes bryggeri. ‘At stræbe efter at balancere alt vores hårde arbejde med en sund livsstil, der udnytter vores hjemby rekreation er vigtig, og at modtage OUTSIDE-prisen igen betyder, at vi gør noget rigtigt. Vi er begejstrede for at blive inkluderet. ‘

Deschutes Brewery blev grundlagt i det udendørs rekreative mekka i Bend, Oregon, hvor medarbejderne nyder en aktiv livsstil i det fri. Fra et firma cyklocross team til et partnerskab med lokale ski bakke, Mt. Bachelor, Deschutes Brewery belyser denne forudsætning for OUTSIDE-prisen. Hver medarbejder tilstræber at bevare sin udendørs legeplads gennem en forpligtelse til at bruge færre ressourcer og gøre løbende forbedringer for at reducere miljøpåvirkningen. De gør alt dette, mens de fortsætter med at gøre jammer velsmagende øl.

Bryggeriet blev også udvalgt til prisen på grund af sin høje Billige Moncler Outlet placering for samfundsinddragelse. Deschutes Brewery donerer hvert år $ 1 pr. Tønde øl, der sælges til nonprofits, for at bidrage til at opfylde målet om at opbygge et sundere samfund (i alt mere end $ 300.000 i 2017). Derudover har bryggeriets rejsende Billige Moncler Sale Street Pub-program, der besøger byer i hele USA for at bringe puben til folket, rejst mere end $ 1 million dollars under sin treårige tur til velgørenhed.

OUTSIDE’s sidste valg til listen er baseret på feedback, der er modtaget gennem en stringent todelt medarbejderundersøgelsesproces. Best Companies-gruppen vurderer derefter hver nomineret virksomhed på arbejdspladsens politik, praksis, filosofi, systemer og demografi. De vindende virksomheder er dem, der vurderer produktivitet i kombination med en aktiv, øko-bevidst livsstil, for en tilfredsstillende oplevelse inden for og uden for kontoret. Dette er uden for det tiende år, der giver de bedste steder at arbejde.

Familie og medarbejder ejet siden 1988, Deschutes Brewery Bend ’s oprindelige brewpub er blevet hjørnestenen i Central Oregon’ s blomstrende håndværk bryggeri kultur. Kendt for sin generøse brug af hel humle i sine definerende øl som Black Butte Porter, Mirror Pond Pale Ale og Fresh Squeezed IPA, holder bryggeriet også fans på kanten af ​​deres barstole med udgivelsen af ​​små batch eksperimentelle øl hver sæson . Siden 1977 har OUTSIDE dækket rejser, sport, eventyr, sundhed og fitness, såvel som personlighederne, miljøet og verdens stil og kultur. OUTSIDE-familien indeholder OUTSIDE-magasin, det eneste magasin til at vinde tre på hinanden følgende National Magazine Awards for General Excellence, Outside Buyers Guides, Outside Online, Outside Podcast, Outside Television, Outside Events, Outside + til iPad, Udenfor tabletudgave, Outside Books, og Outside GO, et revolutionerende 21. århundrede eventyr rejse selskab. Forbind med OUTSIDE online, på Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest.

Om The Best Companies Group

Best Companies Group arbejder sammen med nationale og lokale partnere rundt om i landet og internationalt for at etablere og styre ‘Best Places to Work’, ‘Best Companies’ og ‘Best Employers’ -programmer på nationalt, statewide, regionalt og industrielt plan. Gennem sin grundige arbejdspladsvurdering, ved at udnytte arbejdsgiver-spørgeskemaer og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, identificerer og genkender BCG virksomheder, der har haft succes med at skabe og opretholde ekspertise på arbejdspladsen.