DeShone Kizer benched i winless Browns

DeShone Kizer benched i winless Browns

bare lad Billige Moncler Outlet ham vide, at jeg tænker på ham, at jeg elskede ham og hænger derinde, sagde McCown efter at have ført New York Jets til en 17 14 sejr. ved, at han kæmper for en kamp. Jeg tror på ham.

Browns (0 5) er igen på Moncler Outlet vej ned af en smertefuld vej ledet af Jackson, som ikke gjorde sig selv favoriserer med et meget tvivlsomt valg for ikke at sparke et potentielt spilbindingsfeltmål i fjerde kvartal.

Cleveland var ned 10 7 og vendte mod en fjerde og 2 i New York fire med 13:03 tilbage. Jackson sendte oprindeligt rookie kicker Zane Gonzalez og feltet mål enhed på banen, men kaldte en timeout og ændrede sig, delvis påvirket af to savnede spark i første halvleg.

Jackson opkaldt et løbespil, men jetserne sprængte Isaiah Crowell efter en 1 yard gevinst, hvilket gav bolden tilbage til McCown, som derefter konstruerede en 97 yard touchdown-drev, der satte New York foran med 10.

Jackson gamble backfired, giver sine krigere mere ammunition for at spørge, om han er den rigtige træner til at guide Cleveland gennem et genopbygningsprojekt, der viser minimal fremgang.

Jetsne (3 2) skulle tænke og vinde. Browns, der blæste fire scoringschancer i første halvår, taber bare.