Desinfektionsmiddel sprøjter en grund til Warren Schools

Desinfektionsmiddel sprøjter en grund til Warren Schools

WARREN, Ohio (WYTV) Warren City Schools brugte en planlagt dag ud af klassen som en mulighed for at desinficere under influenzasæsonen.

På en anden mandag vil Willard PreK 8 blive fyldt med studerende og lærere. Men på denne afskedigelsesdag er der for det meste kun vedligeholdelsesarbejdere i haller og klasseværelser, der sprøjter ned berøringspunkter som computere og stole.

Målet er at øge vores deltagelse holde børnene i sæderne og hold dem sunde. sprøjtede et desinfektionsmiddel af hospitalsgrad bestående af vand og saltopløsning. Det elektrostatiske sprøjtesystem oplader blandingen, når den kommer ud.

møbler Billige Moncler DunJakke har en negativ ladning, og denne saltvandsløsning får en positiv ladning, så det går lige til overfladen, wraps rundt i stedet for Moncler DunJakke blot at flyde rundt i luften, sagde Kush.

Området begyndte at bruge denne desinfektionsmetode i slutningen af ​​sidste skoleår. Nu sprays alt omkring to til tre gange om ugen.

Distriktsledere tror det er en af ​​flere grunde, hvor de influenzalignende tal er relativt lave.

tilskriver alt, hvad vi gør fra håndvask, forsætlige samtaler i vores klasseværelser med vores studerende, samt en forebyggende og betaler den fremadgående tilgang med vedligeholdelse for at holde vores børn sunde og sikre, siger superintendent Steve Chiaro.

Af distriktet 5.000 studerende var der omkring 20 bekræftede tilfælde, at elementærniveauet fra fredag ​​fire af dem var personale.