DeSoto fortaber 2 kampe efter slagsmål udbrud efter kamp mod Duncanville

DeSoto fortaber 2 kampe efter slagsmål udbrud efter kamp mod Duncanville

DeSoto og Duncanville skole distrikter gennemgået disciplinære muligheder efter en brawl, der brød ud efter et basketball spil mellem de to gymnasier.

DeSoto basketballhold vil miste holdets sidste to almindelige spil, ifølge DeSoto ISD. Spillerne involveret i hændelsen vil også modtage en spil suspension. Skolen sagde det også suspenderet ubegrænset en elev fra programmet i forbindelse med hændelsen .

En kamp brød, der brød ud tirsdag aften mellem powerhouse basketball programmer blev fanget på video. Spillere kunne ses at skyde hinanden og kaste slag i det, der brød ud i en bænke, der rydde donnybrook i Duncanville s Sandra Meadows Arena.

Hvad der syntes at være forældre, blev medlemmer af coaching staffs og sikkerhedspersonale set tilbageholdende spillere.

Tidligere UNT basketballspiller Jabari Johnson skrev video af kampen til Twitter.

‘Jeg hader, vi var nødt til Billige Moncler Sale at være vidne til denne grimme scene [i aften],’ skrev han. ‘Der er ikke plads til dette i spillet [basketball]. Spillere lidt skader er sandsynligt, at suspensioner vil påvirke begge hold fremad. ‘

DeSoto-spillere havde sort uniformer, og Duncanville havde grå. Ingen skader eller suspensioner blev straks bekræftet.

Holdet vil miste holdets sidste to regelmæssige spil, ifølge DeSoto ISD. Spillerne involveret i hændelsen vil også modtage en spil suspension. Skolen sagde, at det også suspenderes ubegrænset en elev fra Billige Moncler DunJakke programmet i forbindelse med hændelsen.

Hvert distrikt udgav en erklæring, der afviste nærkampen.

Administratorer fra begge distrikter og UIL arbejdede for at ‘bestemme hvem der var involveret, hvor disciplinen er gældende, og hvilke næste skridt er i orden som følge af tirsdagens nat’ s hændelse. ‘

DeSoto og Duncanville ISD’er var planlagt til at holde et fælles møde i onsdag for at gennemgå hændelsen og afgøre eventuelle disciplinære foranstaltninger.

UIL udgivet denne erklæring efter slagsmål, ifølge Star Telegram.

‘UIL er opmærksom på forandringen mellem Duncanville og DeSoto drenge basketballhold tirsdag den 6. februar. Vi tager disse spørgsmål ekstremt alvorligt, og UIL State Executive Committee vil evaluere denne hændelse for potentielle sanktioner ud over enhver handling, der træffes af skoler og distriktsudvalg. SEC møder tirsdag den 13. februar. ‘

Nr. 6 DeSoto, 67 46 beat nr. 7 Duncanville.

DeSoto ISD udgivet en erklæring efter hændelsen:

DeSoto ISD indrømmer ikke de handlinger fra de unge mænd, der er involveret i det altercation, der fandt sted i går aftes basketball spil på Duncanville High School.

Efter distriktsadministrationens gennemgang af hændelsen vil forældrenes drenge basketballhold miste sæsonens sidste to almindelige spil.

Desuden vil fortabelsen af ​​disse spil udstede spil suspensioner for de involverede i hændelsen. Som en yderligere foranstaltning er mindst en elevatlet blevet suspenderet på ubestemt tid fra programmet.

Uanset hvilket hold der kan have påbegyndt altercationen, gør DeSoto ISD opmærksom på, at den ikke forkaster den adfærd, der fandt sted i går aftes kamp. I alle situationer opretholder DeSoto ISD en forventning om høj karakter for alle distriktsstuderende.