Det arktiske bispedømme

Det arktiske bispedømme

HomeAccess to ArcticnetReturn to Arctic NewsMap of the BisdomAnglican Church of CanadaCouncil of the NorthAnglican FoundationOther Links Diocesan Info Biskoppen af ​​bispedømmet Kontor og Kontakter Mission Statement Parishes Præsten ‘Let’s Talk’ Aktuelle Arktiske Nyheder Arktisk Appel Historien om Stiftets Stiftelser Historier i Arktis Ungdom Domkirke Domkirke Nyheder Diocesan Mission Arbejde Diocesan Bøn Cycle Sprog Diocesan Beskæftigelse Ansøgning Ansøgning Arthur Turner Training School Hvordan kan du hjælpe? Vi ønsker dig en meget god julfred på jorden. Men verden er langt fra fred. Alt for ofte hører vi om den fortsatte frygt vrede, had blandt nationer og terrorangreb. Selv planeten er i uro med jordskælv, massive stormsystemer, smeltende permafrost og i sidste ende blodmåne, der forårsagede mange spørger: ‘Er det hvad Jesus kalder sluttids tegn?’ Ikke engang de Kirken er enig, hvis de er, men én ting er sikker, de vokser som en kvinde i arbejde, og nationerne er helt sikkert i bekymring for hvad det hele betyder for dig, mig og for planetens jord.

Jeg tror, ​​at enhver alder har tegn eller grunde til at bede om guddommelig hjælp. Jeg tror, ​​at hvert sekund trækker mig tættere på den dag, jeg møder Jesus, enten ved min død eller ved Jesu anden komme. Indtil den dato vil jeg ikke blive hylet i en kirkebunker, der beder: ‘Jesus kommer nu.’ Nej, jeg vil være i marken Moncler Outlet og bede: ‘Vær barmhjertig Jesus, giv os mere tid, der er stadig flere får, der skal bringes ind.’

Da jeg blev født var der 2 mia. 730 millioner mennesker i verden. Det er mange sjæle. Da Jesus blev født var der kun 170 millioner mennesker. Jesu disciple måtte sprede evangeliet til fods, æsler eller skibe, og de var effektive at vinde folks hjerter, som snarere ville torturere eller dræbe dem end høre, at Jesus levede og verdens lys.

I dag er det ikke tid! Vi tjener en Gud, der siger, at selvom 99% af fårene er i, det er ikke nok, lad os gå efter den 1%, der er tabt. Ville Gud, at 99% af verden blev frelst, men sandheden er, at meget få af verdens 7,382,287,640 mennesker er sikre og sikre i Jesus.

Så som landets ledere mødes for at søge fred og løsninger til klimaforandringer, terror og krig, lad os lægge vores hænder sammen og bede for dem, og da vi stiger op fra vores knæ, lad os bede som Esajas gjorde, da Gud spurgte: ‘ Hvem skal jeg sende? ‘Esajas svarede:’ Gud, selvom jeg ‘mødes med urene læber, der bor i en verden af ​​mennesker med urene læber, men her er jeg, send mig.’

Som mange, der ønsker fred på jorden og god vilje for nationerne, beder Rita og jeg for det samme, men først og fremmest vores bøn er, at Jesus, høsten af ​​høsten, ville sende flere arbejdere til missionsområdet. Vi beder også Gud om at give vores verdens ledere visdom til deres beslutninger. Hvad hvis vores ledere bøjede sig til Jesus som gjorde kloge folk, der første jul?

Maleriet ‘Epiphany in the Snow’ af Violet Teague hang bag det hellige bord i All Saints Pro-katedralen Aklavik.

De vise mænd fra øst i Violets maleri er afbildet som Inuvialuit, Mtis og Gwich ‘i ældste, der præsenterer deres gaver til Jesus. Som jeg ser denne Inuit mand bøjer ydmygt for Jesus

Denne jul, når vi beder om verden og dens ledere, kan vi huske Guds løfte i 2. Krønikebog 7:13 14 ‘Når jeg lukker himmelen op, så der ikke er regn eller kommandoer, der spiser landet eller sender en pest blandt mit folk, hvis mit folk, som kaldes ved mit navn, vil ydmyge sig og bede og søge mit ansigt og vende sig fra deres onde veje, så vil jeg høre fra himlen, og jeg vil tilgive deres synd og vil helbrede deres land. ‘Hvilket løfte!

Venner tak for at støtte og bede for vores bispedømme. Rita og jeg ønsker dig Guds fred, vejledning og velsignelse og en god jul og Gud velsigne dig rigeligt i Kristus Jesus!

Cover (top) foto en frodig dag på St. Jude ’s i Iqaluit. Foto af Deacon Rebecca Osborn

Tak for din fortsatte interesse og støtte, det er virkelig værdsat!

For mange af jer har denne interesse og støtte været noget, der startede mange Moncler DunJakke år tilbage, og vi sætter stor pris på din tur med os gennem årene. Måske for andre har du kun været opmærksom på arbejdet i Arktis i kort tid, måske for nogle er dette den første, du har læst en kopi af arktiske nyheder. Vi er meget glade for at du har taget lidt tid til at se igennem og forhåbentlig lære noget om dine brødre og søstre i Norden.

Mange af jer vil vide, at jeg som en del af min rolle som suffraganbiskop i arktiske bispedømmelse finder mig selv at rejse meget. Jeg er i øjeblikket i Pond Inlet Mittimatalik at skrive dette korte stykke. Jeg ønsker, at mange af jer kunne få den mulighed, jeg har, rejser til så mange af vores samfund, at møde de mennesker, der udgør bispedømmet. At sige, at jeg er blevet velsignet, synes næsten ikke at sige alt. Et eksempel på dette har været den glæde, der blev deltaget i et bryllupsservice af et par her i Pond Inlet, at have fejret med Lay-læsere, bispedømmet og sogn i en idriftsættelse service og har haft mulighed for at bekræfte syv syv mennesker i sidste weekend.

Dette er det andet og i nogle tilfælde tredje gang jeg har besøgt nogle af lokalsamfundene, og det har været dejligt at få børn til at komme op og fortælle mig, at de havde talt til mig sidste gang jeg besøgte, at huske, at de har været noget særligt .

Pond Inlet (Mikttimatalik), Nunavut

Ja, der er altid ting, vi kan fokusere på, der vil bringe os ned, fysisk og åndeligt, men vi søger at holde øje med Jesus, som bringer fred i de mest turbulente forhold.

Vi glæder os over udnævnelsen af ​​Deanna Monks som ungdomskoordinator for bispedømmet.

Vi glæder os over, at Revd Joey, hans kone Jen og søn Ben bosætter sig i Apex / Iqaluit. Joey er den nye direktør for Arthur Turner Training School, et seminarium i bispedømmet, der træner præst og læser for arbejde i vores bispedømme. Vær venlig at bede, at de samtaler, der finder sted med Nunavut-regeringen og Arktisk College, vil være frugtbare.

Vi glæder os over, at vi fortsætter med at se gælden på katedralen kommer ned og ministeriet, der finder sted ud af katedralen, har været meget opmuntrende.

Vi glæder os over, at der er så mange trofaste mennesker på tværs af bispedømmet, der søger at gøre budskabet om håb, der er Kristus, kendt.

Mange af jer vil reflektere over budskabet om håb denne jul, Gud kommer og bor blandt os. Den gamle måde at blive omdannet til. Det er det samme i dag, vi ser rundt og ser situationer, og mennesker bliver forvandlet i Kristus.

Må hver af os og mange, mange flere have øjnene for at se Guds fantastiske værker i hvert af vores liv og de mennesker omkring os.