Det er 4 lige

Det er 4 lige

De ungdommelige Cubbies satte meget af en kamp, ​​indtil Jorge Soler havde forbindelse til en solo homer med en ud i den syvende. Homeren slog et strejf på 67 på hinanden følgende innings af Jays startere uden at tillade en dinger.

Cubs vinkede mest af tiden til Hutchison fastball, da højre hånden matchede sin karriere højt i strikeouts med 10.

Hutchison, 10 11 på sæsonen, gik kun én og har nu kridtet 169,1 innings i sin første hele sæson tilbage siden igangværende Tommy John operation i 2012.

Det er en grund til at juble, lige der.

blev lige stærkere, sagde manager John Gibbons. var på den lille strækning (i de sidste tre uger i juli), hvor han så ud som om han var ude af gas. Så sparkede han bare i de sidste tre eller fire. han overraskede Hutchison har givet holdet så mange innings som han har.

sandsynligvis en lille smule. Vi vidste virkelig, hvordan han skulle holde op, sagde Gibbons. har forsøgt at beskytte ham og holde øje med ham hele året, men da han bliver stærkere og stærkere, kører vi ham ud og se hvad der sker.

vi burde falde ud af denne ting på en eller anden måde og nødt til at slå ham en start i slutningen, vi kunne gøre det. Men lige nu spiller vi godt, vi har brug for ham, og vi kører bare strengen så længe vi kan. igen, Cubs bullpen imploded som jays sætte det væk med fem kører i det syvende med edwin encarnacion og dioner navarro hver bidrager to run singles.

The Jays har deres sidste aften torsdag efterfulgt af tre hjemmespil mod Tampa Bay Strålerne.

NATT AT HUSNE

Mississauga Dalton Pompey har været i fire spil som en pinch Billige Moncler DunJakke løber, men på onsdag aften, i den ottende, han modtog sin første store liga i flagermus. Pinch ramte for Encarnacion, Pompey, 21, kom til pladen med en ud og løbere på anden og tredje.

Ingen historiebog sluttede som en tre run-run-runde, men Pompey havde en produktiv på flagermus og grundede først til at bringe et løb for sin første big league RBI.

var spændende, ord kan beskrive det, sagde pompey. var en fantastisk følelse at være derude, at være Moncler DunJakke i boksen, få folkemængden bag mig. Det specielt. mor og far var i mængden og det gjorde natten mere speciel.

været igennem en masse sammen gennem hele min baseball karriere, kom op og jeg blev skåret fra nogle hold, sagde han. den modgang og ikke bliver udarbejdet for høj (16. runde i 2010). Bare at have denne mulighed er utroligt.

ved, at min far og mor er stolte over mig, og jeg er også stolt af dem for at holde mig og støtte mig hele vejen. glem aldrig at bat.

var nervøs Min arm rystede, før jeg gik op til bat, indrømmede han. forsøgte at samle mig selv, tog dyb indånding og forsøgte at forblive med min tilgang. Det var hårdt. Selv den første tonehøjde så jeg det virkelig. Jeg forsøgte lige at sætte bolden i spil og gode ting skete. BOGEN

Det forbløffende, hvad der kan ske, når en outfielder rammer cutoff-manden, der så smider til pladen. På Blue Jays er det mere en oddity.

Men i den første inning slog Jose Bautista og Ryan Goins to gode kast i en ud på tredje, den anden ud af inningen.

Med Javier Baez i første omgang ramte Luis Valbuena et et hop reb fra væggen til højre. I stedet for at prøve kastet på pladen, lavede Bautista en perfekt pinde til Goins, som kørte og slog en strejke til Navarro.

Baez i mellemtiden afrundede tredje, men satte bremserne halvvejs mod pladen og dræbte tilbage til tredje. Navarro kaster til Danny Valencia, men slog sit lysbillede i posen og han blev kaldt ud.