Det er dit opkald

Det er dit opkald

Hvad angår forbuddet mod rygning i offentlige bygninger, mener jeg, at spørgsmålet bør overlades til ledelsen af ​​bygningen eller restauranten eller puben. Alt dette ville gøre, ville være at skubbe Billige Moncler Jakke Dame rygere ud på gaden. Folk kan besøge deres favorit pub, men når de vil ryge, skal de ryge udenfor for at gøre det. Er det hvad vi vil i St. Joseph, ryger ud på gaden? Det er noget at tænke på. Hvis du vil rydde op på St. Josephs billede, skal du ikke smide ryger ud på gaden.

Jeg er en person, der stemte for Romney til præsident, men nu er jeg ked af det jeg gjorde. Han har vist sig at være en whiny taber, der bebrejder andre for hans problemer. Sandheden i sagen er, at Romney tabte, fordi han brugte for meget af tiden til at slå sin modstander frem for at kæmpe for sit eget program på sig selv.

Hvem har opdraget alle disse ting om rygning i byen? Der er meget få steder, hvor du går, hvor folk ryger. Og en af ​​de største indtægter folk, som du får penge fra til skolerne og alt andet er skolerne og flodbåd. Du går ind der og holder din næse ind i den virksomhed, hvor de har folk, der ryger og gamble og får alle pengene og ødelægge den lille guldkande. Så hvis jeg var dig, ville jeg holde min næse ud af det, fordi de kunne flytte deres lille båd et andet sted. Og så kommer du til at gå, ‘Åh nej, hvad skete der med vores penge?’ Tænk over det.

I forbindelse med Benghazi-affæren husker jeg, da jeg var på college, da vi havde Watergate. Dengang var jeg liberal og var glad for at se, at Nixon blev sparket ud af magten. Godt, tingene er virkelig ikke blevet ændret, men i dag er jeg konservativ. I 1970’erne kontrollerer de liberale stadig i medierne, og jeg tror ikke, at vi vil have en Watergate eller en Benghazi-port år. Det kommer aldrig til at ske, fordi de liberale kontrollerer hele sagen.

Jeg læste bare ‘Se stjerner’. Jeg har lyttet til gen. Petraeus. Men jeg tror virkelig, at han bare er en røgskærm, der dækker op for handlinger i Benghazi. Det ser ud til, at det er det, Hilary har gjort.

Lukning af porten, efter at æsserne har forladt laden

Hvad har Fast Furious og Benghazi terrorangreb fælles? ‘Historien’ går, at Attal General Eric Holder var op på fakta om hvert problem, men undlod at informere sin gode bro, prez. Hold bare frimærkerne, ‘gratis sundhedspleje’, prævention og abort, § 8 offentlige boliger, ObamaPhones, amnesti og resten. Deres politiske fortolkning snoede hans bemærkninger for at få ham til at se dårligt ud. Han er stadig en person med en historie med utrolige præstationer og overlegne kvalifikationer.

På den anden side er Obumer stadig den, han er. En person med absolut ingen kvalifikationer, en historie uden resultater og de første ‘nye nyheder’, der kommer ud, er to nye forfærdelige cover ups og en opfattelse af den forestående økonomiske katastrofe endnu værre end han har plejet de sidste fire år. Nå har du savnet det.

Jamesbond, godt sagt! Det er virkelig modbydeligt, at medierne har det sjovt at fortsætte med at plyndre Romney, mens spedalskrideren skater fri for kritik. Vi har ikke en fri presse, vi har en slående kærlighedsaffære. Det er dejligt at kende Slobbering-journalisternes liv vil blive påvirket lige så slemt som vores, når SHTF. Hvis der engang var engang usikkerhed inden for senatdemokraten, ville Obama blive opfattet over Libyen. Disse radikaler tog en ed for at forsvare forfatningen og beskytte folket i USA, men de sidder stille og roligt, da han fortsætter med at ødelægge Amerika. De er alle en fjende for folket. Desværre fordi vælgerne kun er interesserede i deres freebies og de er villige til at overse Obamas trangressions. Patreous vidnesbyrd beviser, at Obama, at Rice løj igen og igen til det amerikanske folk og Obama skal opfattes! Der er et massivt dække for at skjule Obamas medvirken i en pistol, der løber med fjenden for at vælte regeringerne i fremmede lande. ! Dette er Watergate 1000 fold. Han blev sendt der for at mødes med en tyrkisk diplomat involveret med pistolen, der kørte til Al Queda i Syrien. Enten var der planlagt kidnappning til handel med Stevens for Blind Sheik eller Stevens blev dømt til at dække hvad Obama Hvorfor skulle ellers hans sikkerhed blive nægtet? Hvorfor skulle det hvide hus bestræbe sig på en stand, ikke en gang men tre gange? Hvorfor skulle de ændre CIA-rapporten, at det var et terrorangreb? Der er ikke andet end stinke på mere stink og skunk er beboeren af ​​Det Hvide Hus!

Så hvorfor kommer du ikke ud af det, og siger noget mere konstruktivt. Sure druer? Næppe. Jeg stemte ikke for ham eller Obama. Jeg kan godt lide at påpege, at hypokratet foregår lige nu i medierne og på dette forum. Du kunne godt lide at påpege alle de negative ting, som GOP sagde. Nu efter at du fortsætter med at bash Romney. Du kunne ikke lide ham og var temmelig negativ over for ham, og du forbliver på den måde. Så hvad hans parti fortalte ham at være kø. Bare lad Romney få sin vred, det viser hvad han er. Jeg vil fortsætte med at presse til præsident Obama skal leve op til sine løfter og det kontor, han besidder. Når han ikke gør det, vil jeg være vokal. Romney ville være under samme tvivl, hvis han havde vundet. Hver offentligt valgt embedsmand fortjener at blive holdt ansvarlig for der handlinger, de arbejder for os!

Åh det gælder i orden, hvis du tænker på det. Vi vil aldrig se, om Romney er lige så dårlig som den liberale venstre siger, at han er. De vil ikke anerkende, at deres mand er lige så dårlig, han giver så meget til gengæld for deres beskyttere. Flip FLop? Er det ikke noget at sige, så laver man en anden? ‘Det var den film, der fik dem til at gøre det’. Han var sur i debatterne, at han ikke fik chancen for at få hogwash BS startet, da Romeny tog et spørgsmål om det spørgsmål. Jeg er enig i, at ethvert løfte, Obama lavede under hans første løb, ikke er opfyldt. Nogle vil argumentere for det.

Hvordan har jeg ikke en imigrationsregning nogen Billige Moncler Sale skyld, men den, der lovede det? Hvad jeg var bekymret for, da han lavede dette løfte, måtte han i det mindste tænke på enhver modstand, han ville mødes med, overse det og fortsætte . Blækket kom ikke engang ud af pennen. Gennemsigtighed. Jeg vil tage A $$ på kontoret til opgave.