Det er et svært valg

Det er et svært valg

BARABOO Nogle siger, at ægteskab er et fængsel. Andre siger, at sammenligning er en fornærmelse med fængslet. En sund sans for humor er nøglen til overlevelse.

I sidste weekend trådte Barb og jeg ind på linjen på den lokale rabatbutik, uvidende om et komedie show var ved at Moncler Outlet bryde ud. Et ældre par foran os havde fyldt deres vogn som om de var ved at forberede sig på atomvinter. De havde flere kasser med klidflager end General Mills-lageret.

Jeg begyndte at undre hvem der fejrer deres jubilæum i købmanden. Tilsyneladende er det første årsdag papir, den anden er bomuld, og den tredje er klidflager med spaghetti sauce.

‘Dette er det tredje ægteskab for os begge,’ fortsatte hun. ‘Han mistede begge hans.’ Jeg antog, at det betød, at de var døde og ikke blot vandrede en anden del af butikken.

‘Jeg var nødt til at slippe af med begge mine.’ Helt optimistisk valgte jeg at tro, at hun var to gange skilt og ikke en seriemorder. Jeg lagde mærke til, at han holdt munden lukket og pligtfuldt hængende dagligvarer.

Måske fordi jeg Billige Moncler Sale var optaget af at undre sig over hvor han befandt sig i hans to første hustruer, og jeg forstod alt, hvad der stod mellem mig og en blodtørstig sort enke, var en uhyggelig indkøbskurv, savnede jeg slutningen på Hendes komedie-rutine.

Hele episoden fik mig til at tænke over, hvordan udfordring af ægteskabsinstitutionen kan være for nogle par. George og Gracie i købmanden bruger humor til at klare de daglige udfordringer ved samliv. Andre, som Lawrence Ripple i Kansas City, vender sig til kriminalitet.

Tidligere i denne måned fortalte Ripple sin kone efter en kamp, ​​som han ‘d’ hellere var i fængsel end hjemme. ‘Hej, i det mindste i det store hus kunne han grille ud foran tv’et uden frygt for repressalier.

Den næste uge skrev han en note med angivelse af, at han havde en pistol og ønskede penge. Ripple gik til en bank og afleverede den til en teller. Telleren gav ham næsten $ 3.000. I stedet for at flygte, lagrede Ripple sine ord. Han tog plads i lobbyen og indrømmede en sikkerhedsvagt, at han havde røvet stedet.

‘Jeg er den fyr du leder efter,’ sagde han.

Således sluttede den hurtigste og mindst intensive manhunt i bankernes røveri. Vagten tog pengene fra Ripple og holdt ham, indtil politiet ankom, hvilket ikke var længe siden politiets hovedkvarter ligger i samme blok som banken.

Når Ripple blev spurgt, fortalte han efterforskerne om den indenlandske kvidre og sagde, at han ikke længere ville være i den situation. Pengene blev sendt tilbage til banken. Rippel blev sendt til fængsel.

Desværre var årsagen til Ripples kamp med sin kone ikke detaljeret i retsdokumenter, og lokale medier, som forgæves forsøgte at nå Ripples kona, syntes ikke at have fulgt op.

Ægteskab kan være hård slæde. Men der er andre muligheder end fængsling for dem, der ønsker at komme ud. Du behøver ikke at vente på, at de dør som ham i købmandskassen, du kan skille dem fra, som (jeg håber) det gjorde hun.

Bliv partnere for livet er ikke alle ekstravagante jubilæumsture, generisk korn og næsten udgået spaghettisaus. Sommetider bliver tingene grove, og du skal vælge, om du skal få det bedste ud af det, du har eller komme ud.

Han og hun har fundet en måde at gøre lyset af deres daglige squabbles. At i modsætning til at spise klidflager lavet under det første Bush-præsidentskab, er et sundt valg.

Lawrence Ripple gik en anden vej. Jeg ved ikke nok om hans hjemmeliv for at vide, om fængsel er en bedre aftale end ægteskab. Men jeg kan sige, at han er i en institution hverken.