Det er svært at ødelægge vinden

Det er svært at ødelægge vinden

Fra Baja til Alaska vil Weather Channel præsentere Turbine Cowboys, et kig på mændene og deres arbejde 300 fod i luften.

De bygger, vedligeholder og reparerer de monstre, der har hubber omkring 300 meter fra jorden. Og fordi virksomheder sætter turbinerne, hvor der er masser af vind, er sværhedsgraden Billige Moncler Outlet for at få arbejde deroppe definitivt forbedret.

Jeg har ikke set serien, men har overvåget tilbageslagene og forsinkelserne i at bygge vindmølleparker i dette område på grund Moncler DunJakke af hylende af den meget energi, de skulle udnytte, udfordringerne kunne være interessante. Desuden er der ingen elevator til hub, det er 300 meter stige.

Ifølge publicitetsfoderet til showet vil der være et team af teknikere, der er friske på banen fra en træningsbåd. Den anden vil bestå af krydrede veteraner.