Det er svært for regeringen at ændre retning

Det er svært for regeringen at ændre retning

Dette har altid været en af ​​mine foretrukne destillationer af konservatisme. I princippet tror jeg det stadig, lidenskabeligt.

Selvfølgelig, når du læser en sætning, der begynder princip, bør du overveje det som en slags magisk fremmøde, en regndans, der fremkalder en thunderclapping politik, virker ikke sådan.

Til at begynde med går vi ikke ned ad denne vej som enkeltpersoner, men som en meget stor gruppe. Og når vi går langs den forkerte vej længe nok, begynder folk i troppen at kunne lide det. De kan lide lyden af ​​fuglene og træernes form. De bliver vant til vejret og udsigten. Dem, der sagde dette var den rigtige vej, jeg vil indrømme, at de vælger dårligt eller fortaber deres roller som ledere. De insisterer på udbetalingen er lige rundt om hjørnet.

I mellemtiden tilføjer de, at vejen ikke blev taget, Moncler Outlet var dårlig, med farer og rædsler, vi ikke kan forestille os. Alle dårlige ting sker på vejen ikke taget, siger de. Hvorfor vende tilbage med sådanne vidunderlige ting i forvejen?

Dette er den konservative, status quo bias inherent til progressivisme. (Hvis du tror, ​​at der ikke er noget konservativt om progressiv, så prøv at fortælle en velstående Manhattan-venstreorienteret, at vi skal slippe af med lejekontrol, fordi det gør ondt i de fattige.)

I Amerika, når en ret er skabt, er det ekstremt svært at slippe af med. Det viser sig, at folk kan lide gratis ting. Og når de kan få ting gratis, kan de lide at købe det på den måde under sande omkostninger. Den forkerte vej kommer med fantastiske tilskud. Den rigtige vej har en skræmmende tollbooth.

I princippet vil jeg gerne ophæve og erstatte ikke blot Obamacares kæde og woof på én gang, men også store dele af Great Society og New Deal. Nej, jeg vil ikke have, at de ældre lider, eller de fattige skal smitte (og hvis du tror, ​​at motivationen bag libertariske kritik af den corporatistiske velfærdsstat, har du en tegneserieforståelse om politik).

Det er det, jeg gerne vil, i princippet. Men det er svært. Men vælgerne vil ofte ikke have det. Men entrenched interesser vil kæmpe for deres stats skabte fiefdoms med ethvert våben, de kan finde. Men medierne vil freak ud som romerske senatorer bliver bedt om at gøre plads i deres kamre til Caligula hest.

Højttaler for Parlamentet Paul Ryan er i værste fald muligt lige nu. Han er voksen konservativ. Han forstår begge, at vi skal komme væk fra vejen, og vi gør det meget, meget svært. Det er let at råbe, går den forkerte vej! Det er en anden ting at overbevise campingvognen om at vende om.

Nogle af kritikerne af hans plan om at ophæve og erstatte Obamacare har mange gode argumenter på deres side. Erstatningsregnskabet skal bestemt fastsættes. Men andre kritikere synes ikke at bryde sig meget om lovgivningen eller politiske detaljer overhovedet. De vil bare se Ryan selv ophævet og erstattet med en mere flot nationalist.

Ryan ville helt sikkert foretrække en hurtig og total ophævelse af Obamacare. Men han skal håndtere den realitet, som demokrater vil lægge på jernbanespor, før de accepterer at ændre et komma i Obamacare, og han skal håndtere de byzantinske forsoningsregler.

Han skal også beskæftige sig med det faktum, at præsidenten Billige Moncler DunJakke løb og blev valgt på et løfte om at forlade rettigheder uberørt og for at garantere sundhedsdækning for alle. Trump vandt ved at vende mange Obama-vælgere til GOP-kolonnen. Obamacare er populær blandt denne valgkreds. Trump har officielt støttet Ryan, men han virker ikke generet af udsigten til, at Ryan fejler, så længe Ryan får skylden.

Derfor er det bizarre argument til højre: de højeste stemmer for fri markedsrenhed på sundhedsvæsenet, med en præsident, der ofte siger, at han vil være på vej, som Obamacare (og New Deal og Great Society) sætter os på. Dette er mere fornuftigt end det ser ud til, fordi meget af den trumpede aktivist kun har ret til at fordømme etablering, selv når det er etableringen.

Det ligner næsten, at nogle mennesker foretrækker at holde kurset, men at kunne klage over det på samme tid, som baglænschauffører på den forkerte vej.