det er tid til at arbejde sammen

det er tid til at arbejde sammen

Med slutningen af ​​valgcyklussen slutter så bombardementet af vores Billige Moncler Outlet fjernsyn, radioer og postkasser med kampagneannoncer. For de fleste af os er dette et velkomment udsagn. Uanset om de valgte kandidater vandt eller tabt, er vores kollektive valg på plads. Kampagnen er afsluttet. Det er nu tid for vores repræsentanter at styre.

Til dem, der blev sejrende, er det vores pligt at sætte ideens, løfter og retorik i kampagnesporet i praktiske planer. For dem der tabte er det på tide at anerkende, at vores republiks styrke er baseret på en fredelig overførsel af regering fra den ene administration til den næste, uanset om det er på nationalt plan, lokalt plan eller endog vores retsvæsen. Vi kæmper hårdt og støtter vores kandidater kraftigt, men vi må også leve ansvarligt som en nation under Gud, udelelig.

Som Florida House’s indkommende tal vil jeg have, at Floridianerne skal vide, at jeg vil sætte en forventning til lovgiverne Billige Moncler Outlet for at tjene alle floridierne, og ikke kun de, der stemte for dem. Der er flere områder, hvor både republikanere og demokrater i lovgiver kan arbejde sammen og opnå betydelige, øjeblikkelige resultater. For eksempel kan vi øge gennemsigtigheden og fremme etiske praksis på statsniveau ved at indlede en robust kampagnefinansierings- og etisk reformregning, der sikrer, at politiske donationer anvendes til kampagnesøjemed. Mens reformering af systemet ikke er populært blandt den politiske klasse, er det den rigtige ting at gøre.

Der er andre problemer, som vi vil arbejde sammen om at imødekomme vores stats behov. Vores nyvalgte medlemmer vil bringe ideer til Tallahassee som et resultat af den tid, vi har talt med Floridians om deres bekymringer og ideer. Jeg ser frem til at udarbejde en klar og offentlig dagsorden, så vi kan få gavn af en voldsom debat og åben dialog.

Florida har ikke råd til fire år af gridlock. Vi skal opfylde den oprindelige hensigt i vores føderale regeringssystem; Stater skal være demokratiets laboratorier. Florida kontrollerer sin egen skæbne. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde innovative og varige løsninger, som kan være en model for vores nation. Florida kan være et paradis hvor hårdt arbejde er værdsat, opfindsomhed er velkomment, og økonomisk succes er bredt opnået.

I dag markerer en ny dag i Florida. Lad os trække op på gårdsskiltene, smide de utallige flyvere og begynde processen med at arbejde sammen for at finde varige løsninger til vores stat.

Will Weatherford er taleren udpeget af Florida Repræsentanternes Hus, en republikan og en statsrepræsentant fra Wesley Chapel. Han skrev dette udelukkende til Tampa Bay Times.