Det er tid til at ændre samtalen om skatter

Det er tid til at ændre samtalen om skatter

THUNDER BAY Ledger var en tid, hvor virksomheder betalt så meget i indkomstskat som enkeltpersoner.

Siden 1970’erne har et skift i skattebyrden undergravet regeringernes evne til at levere centrale offentlige tjenester; uddannelse, sundhedspleje, seniorpleje, vejvedligeholdelse og vandkraft for at nævne nogle få. Howe institutter) har regeringerne drastisk reduceret skatten på virksomheder og de rige, hvilket underminerer vores evne til at støtte offentlige tjenester. Ved konsekvent at opfinde disse tjenester og hævder, at ‘vi bare har ikke pengene,’ de liberale og konservative regeringer har skabt kriser, som de så ‘løser’ ved at sælge offentlige aktiver til private til gavn for interesser.

Resultatet er altid det samme: Kvalitetsjob er tabt, omkostningerne ved tjenester går op, vi mister demokratisk kontrol med kernetjenester og private interesser går væk med millioner i overskud. Og når disse virksomheder erklærer konkurs, er offentligheden tilbage til at afhente stykkerne, men først efter at overskuddet er blevet skummet og gemt væk, står medarbejderne i fare for at miste deres pensioner, og infrastruktur og miljøomkostninger sættes tilbage på offentligheden . Vi er i øjeblikket vidne til dette scenario, der går ud i konkursen med Carillion, hvor det britiske selskab i øjeblikket opretholder vores motorveje.

Gør ikke fejl, det konservative løfte om at skære skatter vil resultere i flere jobtab og mere tabte tjenester. Uanset hvad privatiserede tjenester er etableret i deres sted, vil det koste mere, fordi private virksomheder skal generere overskud for ejere og aktionærer. Hver gang en anden industri er tvunget til at acceptere lavere løn, taber alle i samfundet, fordi Billige Moncler Sale vores skattegrundlag er reduceret og derved reducerer vores kapacitet til at yde tjenester af almen interesse.

Disse ’skattelettelser for de velhavende’ praksis, der fremmes af både liberale og konservative regeringer, har sat vores samfund på livsstøtte. Gennem fjernelse af overførsler og overførsel af tjenester til kommuner er lokalsamfundene udeladt med andet end ejendomsskatter til dækning af omkostningerne ved kerneydelser. Det er uholdbart, og som vi ved, har folk på faste indkomster store problemer med at opfylde stigende omkostninger til grundlæggende tjenester som vandkraft, el og vand.

Den gennemsnitlige skatteyder har brug for en pause, men lad os være meget klare over beskatning: det er ikke et beskidt ord. Skat giver mulighed for investeringer i offentlig infrastruktur og offentlig velvære. Hvis det anvendes retfærdigt, er det et redskab til at dele den rigdom, vi producerer gennem vores arbejde. Magtbalancen over, der nyder godt af vores arbejde, har imidlertid skiftet mod offentlige interesser. For at løse denne ubalance i energien skal vi kæmpe hårdt for en fair beskatning, for en struktur, der gør virksomheder og de rige betale deres retfærdige dele og en struktur, der fjerner evnen til at skjule rigdom i offshore-konti.

Vi skal også bekæmpe privatiseringen af ​​offentlige aktiver. NDP har konsekvent talt imod den liberale salg af Hydro One og har planer om at returnere Hydro One til offentlig, demokratisk kontrol. Vi kan heller ikke have glemt at glemme ORNGE’s travesty, der bedrager millioner af regeringer efter at være blevet privatiseret og tabt fra enhver form for offentlig ansvarlighed.

At kæmpe for at genvinde offentlige aktiver til offentlig brug er en af ​​mange grunde, som jeg kører for NDP i Thunder Bay Superior North. I fremtidige artikler vil jeg tilbyde min analyse af andre politiske problemer, der påvirker vores liv i Thunder Bay.

NetNewsLedger vil give plads til de registrerede kandidater fra alle registrerede politiske partier i Nord Ontario for at Billige Moncler Sale dele deres synspunkter og holdninger og partipolitikker med vores læsere. De afspejler ikke iboende eller udtrykkeligt NetNewsLedger’s synspunkter, meninger og / eller positioner.