Det er tid til at planlægge for grub kontrol

Det er tid til at planlægge for grub kontrol

De brune pletter er faktisk forårsaget af bille larver eller grubs, der chomping væk på din græsplæner lige under jordens overflade. De mest almindeligt anerkendte grubs er de hvide C-formede larver. Deres velsmagende måltid svarer til dit døde græsplaster.

Når larverne har fyldt din græsplæne såvel som andet organisk materiale inden for deres rækkevidde, bevæger de sig videre til den næste fase af livet og bliver en af ​​mange billearter i USA, men den japanske bille er som regel den, der kommer i tankerne, når emnet grubs er introduceret.

Hvordan vises grub skade først? Det ser ud til at være tørke stress. Græsset slår af en farve i grønt grønt og vilts i varmen. Hvis du forsøger at kompensere med gødning, dør græsset. Derefter har pæne kryddere (især skunks i vores læsesareal) søgt et velsmagende måltid med deres egen begyndelse at grave op sektioner af din torv for at feast på de fede, saftige grubs, der lige har dræbt af dele af din græsplæne.

Jeg springer over de tekniske beskrivelser af livscyklusser som æg, larver, pupper osv. Og hvor mange forskellige biller gør forskellige ting. Det er nok nok at sige, disse fyre er legion, og du vil ikke have dem i din græsplæne, hvis du kan hjælpe det.

Her er et par tips til grub kontrol, som du måske ønsker at prøve culled blandt flere strategier findes på Ohio State University Horticultural Extension hjemmeside:

Visse fejl som visse planter. Hvis du synes at have masser af japanske biller i din have hver sommer, så stop med at plante, hvad de elsker, som roser, druer og lindens. Hvis din gård er maj / juni biller græsplænen valg, de foretrækker egetræer. Og de grønne juniebeviser elsker at fodre med modning af frugt. Også for græsplæner er fine og høje fescues tilsyneladende ikke så velsmagende for grubs som Kentucky bluegrass og flerårige rajgræs.

Dræb dem gennem dehydrering. Næsten alle hvide grub-arter skal have fugtig jord til at luge deres æg. Og larverne har brug for vand for at overleve. Hvis din græsplæne er generel sund, og du ikke har det i øjnene, Billige Moncler DunJakke skal du kigge og gå i dvale, holde op med vanding i juli og begyndelsen af ​​august, når hvide grubæg og unge larver er modtagelige.

Introducer naturlige kontroller, såsom parasitiske hveps, der angriber hvide griser. Det kan dog tage to til tre år at opbygge effektive vepspopulationer for effektivt at kontrollere grubs.

Indfør mælkeagtig sporesygdom. Bakterien fra denne sygdom hentes ved fodring af grubs, og det får deres kropsvæsker til at dreje en mælkhvid før døden. Det tager cirka tre til fem år at yde varig kontrol. Når det er sagt, viser nylige undersøgelser i Ohio, uanset årsag, at mælkefulde spore-kontroller ikke Moncler DunJakke fungerer godt i vores jordbund.

Følgende kemikalier kan anvendes til at reducere eller eliminere aktivt voksende og fodring grubs: imidacloprid (Merit), isofenphos (Oftanol) og isazophos (Triumph). Af disse synes imidacloprid og isofenf at virke bedst, hvis de anvendes før midten af ​​august.

Timing er alt, og vinduet med mulighed for at dræbe grubs om foråret på præcis den rigtige tid er lille. Med andre ord, gider du ikke at anvende grub kontrol i det tidlige forår, medmindre du absolut skal. Selv da skal du holde dine forventninger små.

Overvej tidlige reaktive pesticid applikationer. Påfør pesticidet, når grubs er små og aktivt fodrer endnu sent nok til at fange hele befolkningen. Når du har anvendt det, skal du sørge for at vandre det og gentage efter tre uger.

Nogle gange indser du ikke, at du havde grubs indtil september eller oktober, og buggerne er kraftigere og stærkere end i deres tidlige stadier. På dette tidspunkt er kemisk kontrol af disse store grus hårdt. Men hvis du er nødt til at anvende et lavsæson insekticid, er diazinon, isazophos og trichlorfon (Dylox, Proxol) det mest succesfulde. Vand godt efter applikationen for at få grubsne til at forblive nær jordens overflade og at vaske i pesticidet.

Pheromone fælder er hængt udendørs for at lokke japanske biller og orientalske biller i en sække, hvorfra fejlene ikke kan undslippe. Det er svært for mig at forstå, hvorfor gartnere ville bruge en enhed, der tilskynder endnu større antal biller til at besøge deres egenskaber end normalt.

Hvis du insisterer på at bruge disse fælder, så tænk på at placere dem i det fjerneste hjørne af din ejendom, væk fra værdsatte haveplanter. Bedre endnu, spørg dine naboer at sætte dem i deres værfter og derved lokke alle dine biller væk. Og vær venlig at bruge dem overhovedet, hvis du er min nabo.